Postai feladóvevényen üzent egykori áldozatainak a budaörsi autósokat korábban rettegésben tartó férfi. A károsultaknak pénzt utalt, a szelvényre pedig annyit írt: „bocsánat”.

Csengetett a postás

Nem kis megdöbbenést válthatott ki a budaörsi autótulajdonosok egy részénél, amikor csengetett náluk a postás azzal, hogy pénzküldeményük érkezett. A napokban ugyanis 20-30 ott lakó gépkocsi-tulajdonos kapott 16.000,- forintnyi összeget. A közlemény rovatban csak annyi állt: „Bocsánat” – írja a Borsonline.hu.

Kárt okozott az autósoknak

A feladó az a férfi volt, aki még 2019 decemberében, napokon keresztül rettegésben tartotta a környék autósait, nem kis kárt okozva nekik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kiszúrta a gumikat

Budaörsön és környékén 2019 december eleje óta többen panaszkodtak arra, hogy valaki vagy valakik leengedték, kiszúrták az ott parkoló autók kerekét. Ez is érdekelhet: Lagzi Lajcsi a börtön árnyékában, a budaörsi piacon árulja a családi vagyont, meglepő miért döntött így

Karácsonykor fogták el

A 2019-es karácsonyi ünnepek idején két újabb két személyautó gumiját vágta ki, de ekkor már olyan autók is áldozatul estek, amik magánterületen parkoltak. Végül a budaörsi gumirém karrierjének 2019. december 25-én vettettek véget a rendőrök, akik az esti portyáján ütöttek a férfin.

Szikével dolgozott

Mikor kérdőre vonták a kezében orvosi szikével és egy kihegyezett érszorítóval ólálkodó férfit, az is kiderült, hogy az osztrák rendőrség is kereste, tartózkodási hely megállapítása miatt. Ezt is érdemes elolvasni: “Ócska egy alak!” – Budaörs polgármestere állítja, személyesen könyörgött nála a törökbálinti alpolgármester, hogy vegyék fel a fiát abba az iskolába, amit nyilvánosan kritizált

Gépfegyvert tartott

Ezután házkutatást tartottak a férfi törökbálinti lakásában ahol több lőfegyvert,- köztük egy kalasnyikov gépkarabélyt,- és az ahhoz tartozó lőszereket is lefoglaltak. Ezt se hagyd ki: „Játszanak az idegeinkkel” – mondják a budaörsi repülőtér környékén élők, nem bírják az egyre több repülőgép zaját

Betegápoló volt

Később kiderült, a férfi az egyik közeli kórházban betegápolóként dolgozott, és valószínűleg innen szerezhette az orvosi eszközöket, melyekkel kiszúrta az autók kerekeit. Na még ilyent! Egy lefoglalt telefonnal, botrányos képeket készített magáról a vécében egy budaörsi rendőr

Bíróság kötelezte a fizetésre

A rendőrök a 68 éves férfit akkor előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás és lőfegyverrel- vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást, ami mára már bírósági szakaszba lépett. A bíró pedig kötelezte a férfit az okozott kár megtérítésére. Ezt kapták most készhez a Budaörsön megkárosított autók tulajdonosai. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Budaörs – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu