Meghökkentő baleset történt pénteken az 1-es főúton Bicske térségében, alig 20 km-re Budapesttől. A baleset során két autó és egy gabonát számító tehergépjármű ütközött össze, feszítővágóra is szükség volt a mentésnél.

Több tonna gabona

Az ütközés erejétől a teherautó felborult és több tonna gabona szóródott az útra. A fenti fényképen is jól látszik, hogy a zöld Peugeot csak a gabonában tudott megállni úgy, hogy szinte belehajtott a teherautó rámpájába. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Durván összetört az autó és a kamion

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Beszorult az utas

Az ütközés ereje akkora volt, hogy az egyik autóba beszorult az egyik utas, őt a katasztrófavédelem munkatársai csak feszítővágóval tudták kiemelni a roncsból, ezután kórházba szállították.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem messze ettől történt ma:

Valóra vált álom: Végre elkészült és ma átadták az M1-es autópálya pátyi lehajtóját, óriási változások indulnak meg a térségben

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán/BPK-grafika