Nem úgy alakult a külföldi utazásuk ahogyan tervezték Erdélyi Mónikáék. A Mónika Show egykori házigazdája lányával, Mollival együtt Milánóba utazott. Rögtön a repülő leszállása után kellemetlenségek sorával kellett szembesülniük.

Borzalmas volt az időjárás

Amikor landolt a gép Olaszországban, amelyen Erdélyi Mónika és kislánya utazott, azzal kellett szembesülniük, hogy rendkívül zord az időjárás, zuhogott az eső. Szerették volna mielőbb elfoglalni a szállásukat. Ekkor azonban nem várt nehézségbe ütköztek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csak pihenni szerettek volna

A korábban lefoglalt szálláshelyük felé vették az irányt. A szobájukig azonban nem jutottak el. Kiderült, hogy probléma támadt a foglalásuk kapcsán.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem volt érvényes foglalásuk

Mónika elmondta, hogy a szállodánál azzal szembesítették őket, hogy nincs foglalásuk. Korábban abban a hitben voltak, hogy van, ám időközben azt a szállás le mondta. Az érkezésük előtt fél nappal foglalták le a szállást, ám hiába.

Ezért törölte a szálloda a foglalást

A szállásadó nem tudta beterhelni Erdélyi Mónika kártyáját. Ennek következtében született az a döntés, hogy törlik a foglalást. Állítólag küldtek nekik erről egy e-mailt.

Meg is fáztak

Mónika elpanaszolta, hogy esett az eső, és már akkor a megfázás, influenza jeleit tapasztalták magukon. Sokáig tartott, mire a repülőtérről eljutottak a szállásig, már fáradtak is voltak. Szerencséjükre azonban a szállásadó megoldotta a helyzetet.

Volt még szabad szoba

A szálláson volt szabad szoba, így fél óra alatt megoldódott a kellemetlenség. Közölték azonban velük, hogy csak négy óra múlva foglalhatják el. Végül azonban talán megkönyörültek rajtuk, mivel előbb elfoglalhatták a szobájukat.

Ezek is érdekelhetnek!

Mónika azt hitte, rossz utazás lesz

Erdélyi Mónika attól tartott, hogy a vakáció kudarcba fog fulladni. A kellemetlenség ellenére élvezte az utazást. Abban bízik, hogy rövid idő múlva visszajuthat a divat fővárosába.

Nemrég meglopták a bőröndjüket a reptéren

Mónika a nyáron arról számolt be, hogy fontos tárgyakat loptak el a bőröndjükből a repülőtéren. Azt azonban már nem tudta megmondani, hogy melyik reptéren történhetett mindez. Csak akkor vették észre, hogy két telefontöltőt kiloptak a csomagjukból. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mónika videója az eset kapcsán

@monikaerdelyi1 Indul a kaland Milánóban… 🤪🤪 #milánó #utazunk #balszerencse ♬ eredeti hang – Erdélyi Mónika

Kiemelt kép: Erdélyi Mónika – Forrás: Youtube/Erdélyi Mónika