A Zenebutik csatorna sztárja, Barna Barnabás ellen rendőrségi eljárás folyik, a tényt maga a műsorvezető ismerte el.

Még a közösségi oldalára sem rakott ki új videót

Barna Barnabás egy ideje eltűnt a reflektorfényből. A TV2 Média Csoport zenecsatornáján, a Zenebutikon jó ideje nem lehetett új műsorát látni, de közösségi oldalain sem volt aktív. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiderült, mi lehet hallgatásának az oka

Egy pirosan villogó rendőrségi nyomkövetővel a lábán kapta lencsevégre Barna Barnabást a Blikk olvasó-riportere.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Nem próbálta takarni az eszközt

A lap olvasója egy benzinkúton találkozott Barna Barnabással, aki nem takargatta a nyomkövetőt. Pedig egy bő szárú nadrággal ezt könnyen megtehette volna.

Róla van szó

Elismerte a mulatóssztár, hogy eljárás folyik ellene

Barna Barnabás a Blikk telefonos megkeresésére elárulta, hogy az olvasói fotón valóban ő szerepel. Április végén hajnalban törtek rá a rendőrök.

Két napon át fogvatartották

A mulatóssztárt 48 órán át fogva tartották, majd csak azzal a feltétellel engedték el, ha viseli a bokáján a nyomkövető eszközt.

Nem hagyhatja el a lakhelyét

Bár a lakásából kiléphet, rendkívül szigorú szabályok vonatkoznak rá: a lakhelyét, azaz Borsod megyét a vizsgálat befejezéséig nem hagyhatja el.

Nem derült ki, mivel gyanúsítják

Mivel folyamatban lévő ügyről van szó, így nem árulhatott el Barna Barnabás részleteket arról, miért kell viselnie az eszközt és mibe keveredett.

Bízik az igazságszolgáltatásban

Úgy nyilatkozott, hogy bízik az igazságszolgáltatásban, és reméli, hogy hamarosan véget ér a kálváriája.

Nem tud fellépni és műsort készíteni sem

Hat hónapja nem tud fellépést vállalni, hiszen mozgásában korlátozva van, és televízió műsort sem tud készíteni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Archív