Kiss Kató, a halottlátó, aki állítólag kommunikált Berki Krisztiánnal a halálát követően, most Horvátországban került igazán szürreális helyzetbe.

Kommunikált Berki Kriszitán lelkével

A halottlátó neve sokak számára ismerősen csenghet, ám köztudatba igazán nemrégiben került, azt követően, hogy állította: Berki Krisztián lelke, a halálát követően felvette vele a kapcsolatot. Kiss Katót a Life TV reggeli műsorába többször is meghívták, még egy üzenetet is átadott, amit mint mondja Berki Krisztián sugallt felé, a címzett pedig Hajdú Péter volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hajdú Péternek üzent

Hajdú Péter és Kiss Kató ezt követően együtt is megjelentek a studióban, a műsorvezető bizonyítékot szeretett volna arra vonatkozóan, tényleg Krisztián üzent neki, ám az érzékei ekkor cserben hagyták Katót, aki ezután számos támadás célpontjává vált.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

FRISS!

“Amikor beléptem a lakásba, ott feküdt, holtan”- Cserháti Zsuzsa halálának körülményeiről vallott a fia, az énekesnő ma lenne 74 éves

Fontolgatta a visszavonulását

A halottlátó ezért a visszavonulását fontolgatta, sőt nemrégiben sztrókot is kapott, ami még inkább erősítette abban, pihennie kell. Ezért párjával úgy döntöttek, Horvátországba utaznak, hogy kipihenjék az utóbbi idő okozta nehézségeket, Katót azonban a külföldi nyaralás során utolérte a végzet.

Emberi maradványokat talált

A horvát tengerparton ugyanis emberi maradványokat talált. Kató azonnal értesítette a magyar konzulátust, akik hívták a rendőrséget, az ügyben pedig nyomozás indult. Katónak ez volt az a pillanat, amikor ráébred, folytatnia kell a hivataását, hiszen a holt lelkelnek a különleges képessége révén tud segíteni, számolt be róla a Bors.

Távolt akart lenni

Kató a portálnak elmondta, a Berki ügy óta számos támadásnak volt kitéve, még feljelentést is kellett tennie az ügyben, sőt kórházba is került, miután sztrókot kapott. “Szóval csak távol akartam lenni kicsit a nehézségektől és a holt lelkektől, de ez nem igazán jött össze, mármint ez utóbb. Aznap reggel valamiért nem a rendes úton indultam el a partra.” – mesélte.

Ez is érdekelhet:

L.L. Junior kisfiának tragikus halála: így vallott a drámai napról a rapper volt párjának megvádolt barátnője

Láthatatlan erő

“Közben feltettem magamban a kérdést, hogy vajon van-e még nekem dolgom a holt lelkekkel. Valami erő húzott a kőfal felé, amiről végül leugrottam, és amint lenéztem, megpillantottam a két koponyacsontot. Azonnal éreztem, hogy egy fiatal, 20-30 év közötti férfi maradványaira bukkantam. A lélek azt sugallta, hogy erőszakos halált halt, és azt is éreztem, hogy csak néhány éve történt a gyilkosság. Felhívtam a magyar konzulátust, akik azonnal értesítették a horvát rendőröket, akik hamar meg is érkeztek. Telefonon keresztül tolmácsolt köztünk a konzulátus munkatársa” – mondta a lapnak Kató, aki azt is hozzátette, az eset után egy nyomozónő vette fel a vallomását.

Felvették a vallomását

“Egy nyomozónő felvette a vallomásom, és miután megtudta, hogy médium vagyok, arra kért, mondjam el, mit érzek a maradványokkal kapcsolatban, majd elkérte az elérhetőségeimet, hogy a későbbiekben felkereshessen az üggyel kapcsolatban” – mondta a portálnak a halottlátó. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiss Kató – Forrás: LifeTV