Két személyautó karambolozott Budapest 20. kerületében, Pesterzsébeten, a Lázár utca és a Kolozsvár utca kereszteződésében. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végzik. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Figyelmen kívül hagyta a jobbkéz-szabályt

Helyszíni információk szerint a Fiat haladt a Lázár utcán, a Temesvár utca felől. A Kolozsvári utcához érve a sofőr azonban nem foglalkozott a jobbkéz-szabállyal, hanem behajtott a kereszteződésbe, ahol karambolozott az Eperjes utca felől érkező Forddal. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hatalmas erejű ütközés

Az ütközés akkora erejű volt, hogy a Fiat felhajtott a járdára, és egy jelzőtáblának csapódott. Sajnos a balesetet okozó sofőr nem törődött azzal, hogy a másik autóban ülőkkel mi történt, az ütközést követően azonnal elhagyta a helyszínt, pedig a Ford hátsó ülésén utazó 10 év körüli gyerek megsérült. Őt a kiérkező mentőszolgálat szirénázva szállította kórházba.

FRISS!

Helyszíni felvétel:

A balesetet okozó sofőr

A balesetet okozó gépkocsi vezetőjét vélhetően hamar megtalálják, mivel szemtanúk elmondása szerint a férfi a balesetet megelőzően az egy utcával feljebb található élelmiszer üzletbe is betért vásárolni, számolt be róla a baleset-info.hu.

Fotó a helyszínről:

Nem volt rendszám

A helyszíni vizsgálatok során az is kiderült, hogy a Fiaton sem az első, sem a hátsó rendszám nem volt felhelyezve, valamint a jobb hátsó futóművön rendes kerék helyett mankókerék volt felszerelve, amivel csak a legközelebbi gumiszervizig lehetett volna közlekedni. A műszaki mentést a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték, az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Forrás: baleset-info.hu