A Ferihegyi Aeroparkban kétnapos Ikarus és oldtimer kiállítás indul, Szigetmonostoron a Piros Lábos Fesztivál nyitott portákkal és színes programkavalkáddal vár. A kápolnásnyéki Halász kastélyban őszi programok hömpölyögnek, az Etyeki Kúriában a 25. születésnap alkalmából koccinthatunk. A gyerkőcöknek tartalmas szórakozást ígér az Eiffel Műhelyház, a Maminti Kuckó, a Hegyvidéki Kulturális Szalon.

Ferihegyi Ikarus találkozó az Aeroparkban

Két nap, amikor nem csak a történelmi repülőgépek játsszák a főszerepet az Aeroparkban. A legendás Ikarus gyár mintegy 50 autóbusza – köztük számos oldtimer jármű – mutatkozik be az október 2-án és 3-án a ferihegyi repülőmúzeumban. A kiállítás mellett élménybuszozás is zajlik majd az Aeropark és az 1-es Terminál között.

Piros Lábos Fesztivál Szigetmonostoron

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Kézműves vásár és kulturális látnivalók Szigetmonostoron

2021. Október 2-án, szombaton ismét Piros Lábas Fesztivál Szigetmonostoron! A fellépők igazi különlegességeket kínálnak a gyerekeknek, felnőtteknek épp úgy, mint a jazz vagy a folk rajongóinak. A helyi vendéglátók lábosaiból, nyugdíjasaink fazekaiból az idén is remek finomságokat kóstolhatunk.

ŐSZKÖSZÖNTŐ KASTÉLYÜNNEP – a kápolnásnyéki Halász kastélyban

Idén is folytatódik az Ősz a Kastélyban elnevezésű programsorozat. Ez alkalomból őszköszöntő egész napos rendezvénysorozattal várja a látogatókat a Halász-kastély: tárlatvezetés, koncertek, este megemlékezés Az öreg huszár című film vetítésével.

Koncertekkel, tárlatvezetéssel, megemlékezéssel

25 éves az Etyeki Kúria

Korlátlan borkóstolóval, kulináris finomságokkal, zenei kísérő programokkal várják a koccintani vágyókat. Akikkel biztosan találkozhatunk az Etyeki Kúria születésnapján: Andrew J és Jász Andris és Balogh László.

Erre varrj gombot az Operában!

Október 2-án, szombaton útjára indul a műhelyházi mesterségeket bemutató sorozat az ifjúsági korosztály számára! Az ERRE VARRJ GOMBOT! programsorozat háziasszonyaként Bernáth Éva szoprán énekes vár minden gyerkőcöt az Eiffel Műhelyházban!

Bogi és Húgó meséi, hívd apát is Budára!

Interaktív mese – könyvbemutató és élő nyomozós játék a 2. kerületben a Maminti Kuckóban. Hívd Apát is! Családi Kerekítő foglalkozás a Hegyvidéki Kulturális Szalonban Bogdán Dórival.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/aeropark