A Dunakeszi Sportrepülőtér légiparádénak ad otthont, de a veterán járművek szerelmeseinek kínálnak élményeket. Etyeken a bor és az ecset kínál kikapcsolódást, Nagykovácsiban pedig akár New Orleansban érezhetjük magunkat.

V4 Air Show és Veteránjármű Találkozó

Július utolsó hétvégéjén földi és légi élményekben lehet részünk a Dunakeszi Sportrepülőtéren. Légi parádé, veteránjármű bemutató, sétarepülés és koncertek várják a látogatókat. A V4 Air Show keretén belül olyan nevek látogatnak el Dunakeszire és tartanak légi bemutatót, mint Besenyei Péter, akit a legismertebb és egyben legeredményesebb magyar műrepülő pilótaként tartanak számon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Besenyei Péterrel az élen

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Műrepülők és rekorderek

A parádéban részt vesz Veres Zoltán magyar műrepülő Európa-bajnok, többszörös Guinness-rekorder is, valamint még Imreh Lajos és Vári Gyula motorosrepülőgép pilóta.

A Magyar Honvédség dinamikus bemutatója

Az idei rendezvényen kiemelt szerepet kap a Magyar Honvédség. Dinamikus bemutatót tartanak az Airbus H-145-ös helikopterrel, míg páncéljárművel, valamint fegyverzettechnikai, tűzszerész és felderítő eszközök statikus bemutatójával készülnek.

Élményfestés borral szombat délután Etyeken

Az élményfestés azoknak is siker, akik eddig úgy gondolták, nem kenyerük a kézműveskedés. Egy pohár borral vagy limonádéval a kézben festegethetünk a Rezeda teraszon, és 3 óra elteltével nem csak gyönyörű élményekkel, hanem egy saját festménnyel lehetünk gazdagabbak.

Blues a Nagy Kohóban

Az első kétnapos Blueskohó fesztivált a Budapest határától pár kilométerre lévő nagykovácsi Nagy Kohó területén rendezik meg. A fellépők közt olyan ismert zenészeket találunk, mint:  Mojo, Jambalaya, Pawnshop, vagy Teddy Harpo. Kapunyitás 16 órakor.

Nagy nevek a színpadon

Kép forrása: teddyharpo.com

New Orleans-i menüvel

A Nagy Kohó autentikus barbecue ételekkel, speciális pulled pork szendvicsekkel varázsolja el az ide látogatókat. A blues hétvégére különleges New Orelans-i menü várható! A rendezvényt a jelenlegi szabályok értelmében csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők és kiskorú hozzátartozóik látogathatják. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/teambesenyei