Tűz ütött ki Budapest 22. kerületében, az Alsó Sas utcában. Több raktár és egy lakóház égett mintegy kétszáz négyzetméteren. A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel vonultak helyszínre, robbanást is hallani lehetett. Közben több baleset történt Budapesten és környékén.

Robbanást hallottak

A 22. kerületben 40 tűzoltó oltja a kigyulladt raktárt és lakóházat. Több robbanást is hallani lehetett, úgy tudjuk két tűzoltó könnyebben megsérült. Szemtanúk elmondása szerint a környező hazákból is próbálták oltani slagokkal, még gyerekek is besegítettek az oltásban, mielőtt megérkeztek volna a tűzoltók. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Sok tűzoltó érkezett a helyszínre

Teljesen égett egy raktár

Kolozsi Péter a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőhelyettese elmondta: az Alsó Sas utcában található raktár teljes terjedelmében ég. A budapesti tűzoltók több kerületből vonultak ki a helyszínre és oltani kezdték a lángokat.

Messziről látni a füstöt

Fotó forrása: Facebook/ Szeretlek Budafok csoport – Köszönjük a kép készítőjének, hogy fotójával segíti mások hiteles tájékoztatását.

Gázpalack robbant fel

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója annyit tudott meg, hogy egy gázpalack robbant fel, illetve a tüzet az okozta, hogy egy munkás véletlenül belefúrt az egyik villanyvezetékbe, ami a falban futott, tehát elektromos tűz keletkezett, ami a hungarocell borításon igen gyorsan elterjedt.

Itt égett az épület Budafokon

Balesetek az M0-áson

Közben az M0-s autóúton a Nagy Duna-hídon baleset történt, az M5-ös autópálya felé a 14-es km-nél sávzárásra, az M0-ás 6-os főúti felhajtótól rövid araszolgatásra kell készülni.

Eltört víznyomócső

A 11-es főúton, Szentendrén a Városkapunál eltörött egy víznyomócső. A 17-es km-nél a közműszolgáltató forgalomkorlátozás mellett végzi a helyreállítást. A Budapestről Leányfalu felé tartó forgalomban lassabb haladásra, már a budakalászi felüljárótól araszolgatásra kell készülni, de a 11-es főútra csatlakozó utakon is lassabb a haladás.

Szétszóródott rakomány

Az M7-es autópálya Letenye felé tartó oldalán, a 60-as jelű Székesfehérvár-dél csomópontban egy teherautó rakománya szóródott szét a burkolaton. A takarítása idejére lezárták a felhajtóágat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: Égő ház Budafokon – Forrás: Facebook/Szeretlek Budaörs csoport