Nemrégiben kétszeres édesapa lett az ismert humorista, Dombóvári István, a gyermek születése azonban nem volt zökkenőmentes, a kicsi ugyanis sürgősségi császárral jött a világra.

Sürgősségi császár

Dombóvári István most a Blikknek mesélt arról, hogy a gyermek programozott császárral született volna, ám ebből végül sürgősségi császár lett, ugyanis a kicsi várnál korábban érkezett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Bent volt a szülőszobán

„Természetesen bent voltam a szülőszobában most is, mint az első fiamnál. Bár ezúttal kicsit kalandosan indult a történet, mivel egy automatából kellett megvásárolni az apás szülés szettet, és sajnos hiányos volt a méretválaszték.”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Segítettek neki

„Az L-es ruha volt a legnagyobb, ami kicsi rám. Ezért a kórteremben várakozók segítettek abban, hogy beleszuszakoljam magamat az öltözékbe” – magyarázta most már kétszeres édesapa.

Megható pillanat

Dombi arról is beszélt, hihetetlenül megható volt a pillanat, amikor az orvos felemelte a picit, ő pedig meglátta a fiát. A humorista bevallotta, azonnal elsírta magát.

A mellkasára tették a babát

„Amíg a feleségemet összevarrták, az én mellkasomra tették a babát, amihez semmilyen érzés nem fogható” – árulta el Dombi, aki a gyereknevelés mellett munkával is tele van, így a következő időszak minden bizonnyal elég sűrű lesz a számára.

Koronásak voltak

Dombóvári István és a családja korábban egyébként elkapta a koronavírust, a betegség Dombit is nagyon megviselte, ám a nagyobbik gyermeke, aki akkor még csak 10 hónapos volt is nagyon rosszul volt, volt, hogy már inni sem tudott.

Felesége ápolta

„A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes” – írta akkor a közösségi médiában Dombóvári István.

Soha nem volt ilyen beteg

„Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis. Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk. A láz miatt már a tudatom sem volt tiszta” – írta akkoriban a covidról a posztjában.

Tüdejére ment

„A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben. Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön” – árulta el akkor. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: Dombóvári István – Forrás: YouTube