Nagyon beteg volt Dombóvári István. Elkapta a koronavírust és egy hétig 40 fokos láz gyötörte, már a tudata sem volt tiszta. Közben egész családja, közte 10 hónapos kisfia is szenvedett a betegségtől.

Kisfia életéért aggódott

A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes – írta a közösségi médiában Dombóvári István.

40 fokos láz

A népszerű stand-up-os közösségi oldalán írta meg, hogy az elmúlt időszakban 40 fokos láz gyötörte, volt amikor alig kapott levegőt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Soha nem volt ilyen beteg

Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis. Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk. A láz miatt már a tudatom sem volt tiszta – írja a covidról posztjában.

Tüdejére ment

A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben. Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön – mutatta be, hogy mit élt át.

Ne menj emberek közé

A filléres papírmaszk meg a kézmosás nem fog megvédeni senkitől, főleg a karácsonyi teszkós hordáktól, akik az összes kasszában majd a Ttenyakadba fog beleköhögni! Legyél minél kevesebbet emberek között – fogalmaz keményen Dombóvári István, aki arról is írt, hogy lemondott minden szereplést annyire nem akar tömeggel találkozni.

A poszt teljes szövege

Kóbor János hetek óta kórházban van

Az Omega frontembere, Kóbor János több mint két hete került kórházba. A Blikk szerint koronavírus-fertőzés miatt. Semmit sem osztanak meg állapotáról, ez az ő kérése volt, ehhez pedig a családja és barátai következetesen tartják magukat.

Imádkoztak érte, erről így írtunk

Új mutáns jelent meg

Zuhantak ma a tőzsdék mert új a vírus új fajtája jelent meg Európában. Afrikából származik. A koronavírus legújabb variánsa jobb megismeréséig az Európai Bizottság a légiközlekedés leállítását javasolja a tagországoknak a dél-afrikai régióból és valamennyi érintett országból, hogy korlátozzák a vírus terjedését.

Ezt mondja róla a WHO

 Dél-Afrikában, Botswanában, Belgiumban, Hongkongban és Izraelben azonosították az új koronavírus-törzset, amely sokkal agresszívebben fertőz újra. Az eddigi vizsgálatok alapján gyorsabban mutálódik és képes lehet a védőoltások kikerülésére is.

Címlapfotó: Dombóvári István Facebook-oldala.