Ijesztő jelenet zajlott le szerda este a Bicske–Tatabánya NB III-as labdarúgó-mérkőzésen: a fiatal bicskei Kovács Ádám váratlanul összeesett a félpályánál.

Azonnal megállt a játék

A játékvezető azonnal jelzett a kispad felé, hogy baj van amikor egy focista összesett Bicskén egy harmadosztályú mérkőzésen – írja a bicskei 2060.blog.hu..

A masszőrnek már volt hasonló esete

Az ilyen eseteket rutinosan kezelő, korábban már életet mentő Sulyok Barnabás bicskei masszőr igyekezett stabilizálni a 21 éves futballista állapotát – ezt már az nso.hu tette hozzá.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Fél órán át küzdöttek a játékos életéért

A kiérkező rohammentő személyzete több mint fél órán át a pályán látta el a játékost, mielőtt kórházba szállították.

Sikerült elhárítani a közvetlen bajt

A bicskei blog információi szerint a feltételezett infarktus-, agyvérzés- vagy tüdőembólia-gyanú egyike sem igazolódott be, de a pontos diagnózishoz vizsgálatok sora vár még a bicskei támadóra.

Folytatták a meccset

A játék hosszú szünet után folytatódott, a mérkőzés 0–0-ra végződött. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Hasonló történt a világbajnokságon

A pályán összeesett és újraélesztették Christian Eriksent, a dán labdarúgó-válogatott játékosát a finnek elleni koppenhágai nyári Európa-bajnoki mérkőzés 43. percében. A 29 éves középpályást kórházba szállították, sikerült megmenteni, azóta már jól van.

Kitüntették a dán válogatottat

A Nemzetközi Fair Play Bizottság díját vette át a dán labdarúgó-válogatott, melynek csapatkapitányát, Christian Eriksent újra kellett éleszteni a nyári Európa-bajnokságon a Finnország elleni mérkőzésen. Az elismerést Kamuti Jenő elnök adta át a nemzeti csapatot képviselő Simon Kjaernek. A díjátadásról a DIGI Sport reggeli műsorában beszélt a magyar sportvezető.

Gyors csapattársi segítség kellett

Kjaer elsőként ért oda barátjához, akit azonnal a megfelelő pozícióba helyezett, majd az Internazionale futballistáját az életmentő beavatkozás után kórházba szállították. Hat napot töltött bent, szívritmusszabályozót kapott, majd hazatért.

Címlapfotó: 2060.blog