A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetéssel gyanúsít egy férfit, aki a 19. kerületben a záróvonalat és a zebrát figyelmen kívül hagyva vágott be egy autóbusz elé. Csak a buszvezető lélekjelenlétén múlt, hogy nem sérült meg senki.

Saját gyermekét is veszélybe sodorta

Nem csak a busz utasait, de saját autójában ülő kiskorú gyermekét is veszélyeztette az a férfi, aki 2021. május 12-én 9 óra 30 perc körül Budapest 19. kerületében, az Ady Endre úton a záróvonalat átlépve és a kijelölt gyalogosátkelőhelyet figyelmen kívül hagyva előzött meg egy autóbuszt, majd befékezett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

A buszsofőr lélekjelenléte

A buszsofőr az utasok testi épségének védelme érdekében óvatosan fékezett, de az ütközést nem tudta elkerülni. A balesetben nem sérült meg senki. A rendelkezésre álló adatok szerint az autós dühét az válthatta ki, hogy előzőleg sávot kellett váltania, amikor a busz elindult a megállóból. Az esetről a busz fedélzeti kamerája felvételt készített. EZ IS ÉRDEKELHET: Berki Krisztián után szabadon? Az ügyészség újabb büntetőfékezős sofőrre kért letöltendőt – Fotók a helyszínről

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Elvették a jogsiját

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályán még aznap közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki az autót vezető 35 éves férfit, jogosítványát elvették, írja a police.hu.

Videó az esetről

Berki Krisztián büntetőfékezős ügye

Mint ismert és ahogyan arról a BudapestKörnyéke is beszámolt Berki Krisztián ellen nemrégiben emeltek vádat egy hasonló ügyben, a vád szerint a celeb büntetőfékezést hajtott végre egy busz előtt.

2018 márciusában történt

Az esetről itt a BudapestKörnyéke oldalán is beszámoltunk, mint megírtuk Berki a vád szerint 2018. március 17-én Budapest 3. kerületben, a Pünkösdfürdő utcában autózott. Előtte haladt egy busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de le- és felszálló utas hiányában nem állt ott meg. 

Előzni akart

Berki Krisztián a záróvonal és az előzni tilos jelzés ellenére meg akarta előzni a buszt, ez azonban nem sikerült neki, vissza kellett sorolnia.

Beletaposott a fékbe

Berki és a busz vezetője dudáltak egymásra. A celeb ezután feldühödve, a megengedett sebesség túllépésével megelőzte a buszt, majd elé visszatért, intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz előtt megállt – írta közleményében az ügyészség. NE HAGYD KI!Az ilyen típus gyakran gondol úgy a közlekedésre, hogy van ő, a többi résztvevő pedig csak akadályozza” – közlekedéspszichológus mondta el, miért nem veszi figyelembe a szabályokat Berki Krisztián

Összeütköztek Berki hülyesége miatt

Az autóbusz vezetője a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. A busz utasai közül többen az ülésből előre lendültek, kiestek, a kapaszkodó rúdba ütötték magukat. Személyi sérülés nem történt. A buszban 2,5 millió, a kocsiban mintegy 14 millió forintos kár keletkezett. KAPCSOLÓDÓBerki Krisztián a „dupla nullás senki” nem csak az autójával, motorjával is büntetőfékezett

Börtönbe küldené az ügyész

Az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti vádiratában Berki Krisztiánnal szemben végrehajtandó börtönbüntetésre, a közügyektől-, valamint a járművezetéstől eltiltásra tett indítványt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Police videorészlet