Barátaival töltötte élete utolsó perceit a 34 éves Klapka Dennis. Miután rosszul lett, 40 percig küzdöttek az életéért, a mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Wc-re indult

„Egy közös barátunknál volt aznap este. Volt egy pont, amikor Dennisnek el kellett mennie pisilni. Elindult és összeesett. Kiderült, hogy rohamot kapott” – mondta Dennis egyik barátja.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

40 percig küzdöttek érte

Máté László megtörten idézte fel a tragikus éjszakát. „Mire a mentő kiért, addigra már 40 perce küzdöttek a barátom életéért. Sajnálatos módon a mentős megállapította kiérkezés után, hogy Dennis meghalt”.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megváltozott az elmúlt időszakban

A 34 éves tragikus sorsú férfi barátja azt is elmondta, hogy mindenki úgy emlékszik Dennisre, hogy alkoholista, depressziós, drogos, „de senki nem beszél arról, hogy 180 fokos fordulatot vett az élete az elmúlt hónapokban”. 

Klapka Marikára számíthatott

„Szeretném, ha mindenki tudná, hogy ez az ember teljesen felépült. Felújította a lakását, foglalkozott a barátaival, és mindent megtett volna azért, akit szeretett. Zokszó nélkül segített bárkin. Amiről senki nem beszél, az az, hogy mennyire magára hagyta őt a családja. A Marin kívül senkire nem számíthatott, senki nem beszélt vele. Én három évig éltem együtt Dennissel, és egy nagyon jó ember volt. Sajnálom, hogy így kell tőle búcsút vennem” – mondta Máté László a Borsnak.

Anyjaként szerette

Klapka György özvegye és Dennis között szorossá vált a kapcsolat, a fiatal fiú 2011 karácsonyán veszítette el édesanyját, Mary Zsuzsit, azóta pedig saját anyjaként szerette apja feleségét. Az énekesnő halála után Dennis padlóra került.

Drog és depresszió

Depresszióba zuhant és hosszú éveken keresztül küzdött. Pszichiátrián kezelték, és a drogfüggőség is magával rántotta, még túladagolása is volt, melyről később ő maga mesélt a Mokka adásában. Csak az apja maradt neki, de sajnos akkori barátnője elmondása szerint a fiú sosem tudta megkapni az üzletembertől azt a szeretet, amire szüksége lett volna.

Anyjaként szerette

Klapka Marika Dennis halálával kapcsolatban megtörten mesélte el  a Ripostnak, hogy viszonylag sokat beszélt a fiúval. Egy ideje már nagyon aggódott érte, mert az apja halála óta erősödő epilepsziás rohamai egyre sűrűbben törtek rá.

Megérezte a bajt

Az özvegy elmondta, péntek éjjel megérezte, hogy valami nagy baj történt. „Tegnap beszéltünk telefonon és bár nem panaszkodott, mégis nyugtalanság öntött el, amikor bontottuk a vonalat. Egész éjszaka nem tudtam aludni, csak ő járt a fejemben. Végül, amikor reggel megcsörrent a telefon, tudtam, hogy nagy a baj…”A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

“A küzdelem eredménye majd megadja azt, hogy boldogságban és biztonságban lehetünk” – ez volt Klapka Dennis utolsó bejegyzése, gyász, depresszió és magány jellemezte a Mary Zsuzsi fiának életét

Kiemelt kép: