Hónapokkal ezelőtt az RTL streamingszolgáltatásán debütált a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozat, A Király, amit a családja engedélyével részben az előadó csepeli otthonában forgattak. A Zámbó testvérek már akkor őrjöngtek, Marietta szerint őt egy komplett idiótának ábrázolják, néhai édesanyjukat pedig egy proliasszonynak állítják be. Most az özvegy sem hagyta szó nélkül a Nagy Ervin és Schell Judit főszereplésével bemutatott sorozatot

Betámadták Edit asszonyt

A Zámbó család pár hónappal ezelőtt még Zámbó Jimmy özvegyét is betámadták, amiért megengedte, hogy a csepeli otthonukban forgassák a filmsorozatot. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Dühöngenek Zámbóék

Most az RTL főcsatornáján is vetítik a sorozatot, a Zámbó család pedig újra dühöng. Jimmy unokahúga a Facebookon adott hangot nemtetszésének. Az epizódban az énekes, egy kocsiban csalta meg a feleségét és lekezelően beszélt vele, ami kicsit sem nyerte el Zámbóék tetszését.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Ne higgyenek el semmit”

„Soha nem szólaltam fel a családdal kapcsolatos témában, de kérek tisztelettel és szeretettel mindenkit, aki nézi a KIRÁLY című sorozatot, hogy ne higgye el senki, hogy ilyen volt! Lejáratás az egész, szégyen és gyalázat!” – írta posztjában Jimmy unokahúga.

Edit asszony is megszólalt

Edina azt írja, sajnálja, hogy ez képernyőn van, és néhai nagybátyja semmilyen pozitív tulajdonsága nem jelenik meg a filmben. A poszt alatt sorra érkeztek a kommentek a Zámbó testvérektől, sőt, még magától Jimmy özvegyétől, Edit asszonytól is. Ezt is érdekelhet: Eladó Zámbó Jimmy csepeli otthona: ez az a ház, ahol fejbe lőtte magát a Király

Több ügyvédet is megkerestek

„Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal, hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is fel vagyok háborodva” – írta Edit asszony.

Nem ad többé engedélyt

„Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni, mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg élek” – bukott ki Edit asszony a csatornára.

Joga van hozzá

Az írására Zámbó Árpy is reagált: „Edit, ha nem ezt a forgatókönyvet kaptad, minden jogod megvan arra, hogy az igazadat és a férjed becsületét emlékét megvédd és jogi úton bizonyítsd be az igazadat” – jegyezte meg.

Krisztián is megszólalt

Ezután a Zámbó testvérek egy közös nyilatkozatot adtak ki, melyben közölték: semmi közük a filmhez. Természetesen Zámbó Krisztián sem hagyhatta szó nélkül a történéseket: „Ezt a sok kb…… hazugságot már nem viselem el! Nem volt angyal apu, de nem ilyen volt édesapám!!! Most láttam az utolsó előtti részt!!! És teljesen kikészít. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de Edit, ezt hogy képzelted??? Vagy te sem tudtál erről???” – fakadt ki Krisztián.

Edit elszereti a szomszédot

A filmben valóban van néhány olyan jelenet, amely kínos lehet az özvegynek. Például már a film elején a forgatókönyv szerint, Edit, aki a Jimmyék szomszédjában él, elszereti az énekest első feleségétől, Verától. A további részekben pedig a Király többször bántalmazza Edit asszonyt.

Vicces jelenetek

A sorozat talán legviccesebb része, amikor egy zenei kritikust látnak vendégül Zámbóék. Nagyon ki akarnak tenni magukért és osztrigát, illetve rákot szolgál fel a vendégnek Edit asszony. Viszont a csepeli ház lakói nem tudják, hogyan kell a tengeri herkentyűket fogyasztani…A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Zámbó Jimmy és Edit asszony – Forrás: BPK montázs