Ezzel ország-világ előtt megalázták a lányomat – fakadt ki Schobert Norbert az RTL reggeli műsorában. Arról kérdezték, hogy valóban megbukott-e lánya az érettségin. Egyértelmű igent nem mondott a fitneszguru, de közvetve elismerte a dolgot.

18 évesen

Schobert Norbi az RTL klub Reggelijébenn mondta el, hogy az utóbbi időben sokat kellett vigasztalnia 18 éves lányát, Schobert Larát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megalázták

A 24.hu szerint úgy fogalmazott: valaki magántitoksértést követett el: azt tette a médiában közzé, hogy Lara az érettségin megbukott. Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Majd lerakja

Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel lerakja. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara? – tette fel a költői kérdést, amely egyben beismerés is volt.

Az interjú

Tragédiákkal teli év

Schobert Norbi azt is elmondta, nagyon nehéz év áll a lánya mögött: a kezei között halt meg a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakításon is átesett. Szerinte ennyi trauma után csoda, hogy idáig eljutott.

Béres kontra Schobert-ügy

Az interjúban szóba került az az ügy is, amely arról szól, hogy valaki le akarja járatni a vállalkozását. Erről a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt.

Facebookon megy a harc

Az ügy lényege, hogy Schobert Nobiék megelégelték a hosszú évek óta tartó név és arc nélküli kommentelők negatív kritikáit. A fitneszguru bejelentette, hogy „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal ellen pert indít. Állítólag 8 éve gyalázzák ezen keresztül őt és a családját.

Kifakadás

“Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozóhatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni és megkeseríteni a mindennapjaimat. Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan nyilvánosságra hozza majd az igazságot!” – mondta a Borsnak Béres Alxendra, akit a támadások mögött sejtenek.

Címlapfotónkon feleségével látható Berki krisztián temetésén.