Ezzel ország-világ előtt megalázták a lányomat – fakadt ki Schobert Norbert az RTL reggeli műsorában. Arról kérdezték, hogy valóban megbukott-e lánya az érettségin. Egyértelmű igent nem mondott a fitneszguru, de közvetve elismerte a dolgot.

18 évesen

Schobert Norbi az RTL klub Reggelijébenn mondta el, hogy az utóbbi időben sokat kellett vigasztalnia 18 éves lányát, Schobert Larát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megalázták

A 24.hu szerint úgy fogalmazott: valaki magántitoksértést követett el: azt tette a médiában közzé, hogy Lara az érettségin megbukott. Ezzel ország-világ előtt megalázta a lányomat.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Majd lerakja

Ez magántitok. Egyébként hányan buknak meg az érettségin? És? Majd ősszel lerakja. Egy tantárgy, egy szóbeli. Ettől rossz ember a Lara? – tette fel a költői kérdést, amely egyben beismerés is volt.

Az interjú

Tragédiákkal teli év

Schobert Norbi azt is elmondta, nagyon nehéz év áll a lánya mögött: a kezei között halt meg a nagymamája, az apja sztrókot kapott, és egy szakításon is átesett. Szerinte ennyi trauma után csoda, hogy idáig eljutott.

Béres kontra Schobert-ügy

Az interjúban szóba került az az ügy is, amely arról szól, hogy valaki le akarja járatni a vállalkozását. Erről a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt.

Facebookon megy a harc

Az ügy lényege, hogy Schobert Nobiék megelégelték a hosszú évek óta tartó név és arc nélküli kommentelők negatív kritikáit. A fitneszguru bejelentette, hogy „A nagy Norbiréka biznisz” nevű Facebook-oldal ellen pert indít. Állítólag 8 éve gyalázzák ezen keresztül őt és a családját.

Kifakadás

“Teljesen biztos vagyok benne, hogy a nyomozóhatóság és a többi illetékes szerv ki fogja deríteni, hogy ki akarja bemocskolni a nevemet, ki és miért akar rágalmazni és megkeseríteni a mindennapjaimat. Remélem, amikor kiderül, a sajtó ugyanilyen lelkesen és hangosan nyilvánosságra hozza majd az igazságot!” – mondta a Borsnak Béres Alxendra, akit a támadások mögött sejtenek.

Címlapfotónkon feleségével látható Berki krisztián temetésén.