Szabó Zsófira rázárták az ajtót, amikor a napokban hevesen vitázott Shane Tususppal, ennek az lett a következménye, hogy a színésznő pánikrohamot kapott és a rendőrség kihívásával fenyegette meg Hosszú Katinka egykori férjét.

Police

Shane őrjöngött és rázárta az ajtót Zsófira, aki pánikrohamot kapott. Ezek után a színésznő a rendőrséggel fenyegetőzött – írja a Bors a sztárpár szakításának körülményeiről.

Ettől beijedt az amerikai

Az úszóedző észhez térhetett párja szavaira és csak azért nem lett hatósági ügy és botrány az esetből, mert Shane végül lecsillapodott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Tusup békülne

 Mindent megtesz azért, hogy Zsófi megbocsásson neki – ezt már a Blikk írja. Állítólag napok óta virágkosarakat küld neki, könyörög egy újabb esélyért.

Véglegesnek tűnik a nem

Szabó Zsófi azonban ellenáll nagyon határozott és biztos abban, hogy ez nem történik meg. Tusup pedig nagyon szenved a szerelmi bánattól.

Nő a rajongóinak tábora

A focistákkal és curlingesekkel is dolgozó sportszakember oldalán megugrott a követők száma, már 60 ezer felett jár, s szinte csak nők csatlakoztak az oldalához. De a hozzászólók kilencven kilenc százaléka is a gyengébbik nem képviselője.

Felhívás

Call me”, azaz „Hívj” – kommentelt egy másik, ám állítólag Shane Tusup a színfalak mögött ennél sokkal konkrétabb ajánlatokat is kap.

Az RTL-ben ismerték meg egymást

 Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu az elsők között megírta, a sztáredző az RTL reggeli műsorában ismerte meg Zsófit, majd szerelmi akciót indított a műsorvezető megszerzéséért. A sztáredző sikeres volt, gyorsan behálózta Zsófit. 

Összeköltöztek Törökbálinton

Néhány hét kavarás után összeköltöztek Szabó Zsófi törökbálinti házába. Amikor felreppent a hír, hogy az olimpiai bajnok Hosszú Katinka volt férje, Shane Tusup összejött Szabó Zsófival, fotósok költöztek Zsófiék törökbálinti háza elé. Bizonyítékot akartak, hogy titokban együtt élnek a szerelmesek. 

Berkivel is együtt élt

Szabó Zsófi egyébként még TV2-s sztárként a nemrég elhunyt Berki Krisztiánnal is együtt élt. Akkora volt a szerelem, hogy még egymás monogrammját is a kezükre tetováltatták.

Gyakran esik szerelembe

Ezután Zsófi szerelembe esett a Jóban Rosszban egykori producerével. Ők is összeköltöztek Nagy Tamás solymári házába. De ez a szerelem sem tartott sokáig, úgy ahogyan Zsófi házassága és a Shane Tusuppal való eljegyzése sem.

kép: Shane Tusup és Szabó Zsófi – BPK-montázs