Az elvonókúrán lévő színésznek nagy tervei vannak: szeretné visszaszerezni azok bizalmát, akikkel korábban az alkohol miatt rosszul bánt. Testvérében azért van egy minimális félelem.

Bíztató jelek

„Azt mondta, hogy nagyon jól halad a terápiája, érzi, hogy nemsokára eljön az idő, amikor újra magabiztos lesz és képes lesz gondoskodni magáról” – nyilatkozta a Bors megkeresésére Molnár Gusztáv testvére, Csilla. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Totálisan elzárva mindentől

A színész jelenleg a világtól teljesen elzártan él egy komlói intézményben, ahol alkoholfüggőségétől szeretne megszabadulni. Hat hónapja él ott, a pácienseknek nem lehet mobiltelefonjuk és sem családtagjaikkal, sem barátaikkal nem beszélhetnek.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kifizették neki a kúrát

Molnár Gusztáv szerencsés: noha az itteni kezelést nem támogatja a társadalombiztosítás (tb), így súlyos pénzeket kell kifizetni egy ilyen kezelésért, két barátja azonban a hóna alá nyúlt és állta a költségeket. Cserébe annyit kértek tőle, hogy csinálja végig.

Totálisan megváltozott

Már a hetedik hónapja, hogy ebben az intézményben él. Testvére, Csilla nemrégiben találkozhatott vele. Azt mondja, mind lelkiekben, mind külsőre teljesen megváltozott, szerencsére előnyére. Neki egy hónappal előtte szóltak, hogy mehet látogatóba.

Totális meglepetés volt

„Mentem is azonnal, és ahogy Guszti is, én is csak a helyszínen döbbentem rá, hogy ő nem tudott a találkozóról. Sírva-zokogva borultunk egymás nyakába…Azt hitte, hogy nem állok vele soha többet szóba, így duplán boldog volt, amikor meglátott” – idézte fel a szívszorító perceket.

Vissza akarja szerezni ismerősei bizalmát

A testvéri ölelés nagyon sokat jelentett Gusztinak, aki aztán boldogan osztotta meg élményeit fivérével. Hozzátette, tudja, hogy mennyi rosszat tett azokkal, akik szeretik őt, és azt tervezi, hogy kemény munkával visszaszerzi majd az elpocsékolt bizalmat. Csilla persze jelezte neki, hogy ezzel sok dolga lesz

Felesleges félsz?

„Hiszen nagyon nehéz lesz elhinnünk, hogy soha többé nem bánik olyan rosszul velünk, mint ahogy azt az alkohol hatása alatt tette. Bízunk benne és nagyon várjuk vissza az életünkbe, de azért megmondom őszintén, van bennem egy kis félsz. Remélem feleslegesen” – mesélte Csilla.

Egyedül az ismeretlenben

Molnár Gusztávnak az alkohol tette tönkre az életét. Munkaadói minden megbízást elvettek tőle, összeveszett egyetlen testvérével és házassága is zátonyra futott. Egyedül vonult be az intézetbe, ahol tisztában volt azzal, hogy csak magára számíthat a küzdelemben.

Válás Skype-on

Ha már a színész házassága szóba került: korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Molnár Gusztávtól elválik a felesége. A házasok Skype-on keresztül, online válnak majd el, még a nyár előtt. Fazekas Vivien sokáig küzdött házasságukért, ám a kisgyerekes anyukának rá kellett jönnie, három éve kötött frigyük menthetetlen. Bár tavaly adtak maguknak egy utolsó esélyt, mára már biztossá vált: kapcsolatuk végére a válás tesz pontot A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk forrása. Instagram.)