Közel két éve már annak, hogy a legendás sportoló, Benedek Tibor elhunyt. A tragédiát követően az édesapja, a színész, Benedek Miklós jellemzően nem nyilatkozott a fia haláláról, azonban 2021 év végén kivételt tett, s akkor Csernus Imrének beszélt a fájdalmáról, most pedig Klubrádióban szólalt meg.

A Nemzetiből való távozásáról is beszélt

A színész a Klubrádió Szavakon túl című műsorában a vendége volt, melyben a Nemzeti Színháztól való távozásáról, valamint a fia elvesztéséről is beszélt. A Kossuth-és Jászai Mari-díjas művészt 2009-ben bocsátották el a Nemzetiből hat társával egyetemben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem tudja, mi volt az igazi ok

Ennek kapcsán a színész korábban úgy nyilatkozott, úgy érzi, mindez azért alakult így, mert Alföldi Róbert fülébe juthattak olyan dolgok, amiket korábban mondott. “Hogy az igazi ok mi volt azt én nem tudom. Egyetlen darabjában nem játszottam, amit rendezett. Soha nem beszéltünk két szónál többet” – mondta most Benedek Miklós a Klubrádiónak adott nyilatkozatában.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Alföldi Róbert behívta

A művész ekkor felidézte azt a pillanatot is, amikor Alföldi Róbert behívta őt és közölte vele, hogy a rendezők nem akarnak együtt dolgozni vele.

Fia haláláról is beszélt

Ezt követően pedig a fia, Benedek Tibor tragikus halálával kapcsolatban is megszólalt, mint mondta a jó egészségnek örvend jelenleg, ám a lelke már soha nem lesz a régi. “Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik. Soha. De hát megtörtént és ezzel élni kell, tovább élni” – mondta Benedek Miklós a műsorban.

Kapcsolódó:

Tehetetlenség és űr

A színész azt is mondta, hogy a tragédiát követően a tehetetlenség és az űr maradt, továbbá azt is kiemelte, hogy az unokája, Benedek Tibor fia kísértetiesen hasonlít az apukájára, s nem csak külsőleg, ugyanis a vízilabdát is imádja. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az interjú itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Benedek Tibor és Benedek Miklós