Alexandra Barbara nagymamája csak hétfőn tudta meg, hogy unokája meghalt. A 85 éves asszony képtelen elhinni, hogy a lány öngyilkos lett, végig úgy hitte, hogy összeillik és boldog a vőlegényével.

Idősek otthonában él a nagymama

Egy Pest vármegyei idősek otthonában él Alexandra Barbara 85 éves nagymamája. Az idős asszonyt hétfő délelőtt értesítette a lány vőlegénye a tragédiáról, hogy a szeretett unokája péntek délután öngyilkosságot követett el. Mária képtelen elhinni, hogy most Barbara temetésére kell készülnie. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

„Nem tudom elhinni, mi történt!”

„Idejött hozzám Zsolt a fivérével, és elmondták, hogy egy nagyon rossz hírt kell közölniük. Napokig nem is tudtam, hogy az unokám meghalt! Soha többé nem látom annak az áldott kislánynak a kedves arcát” – zokogott a nagymama, majd elmesélte az unokája életét.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

 Nem volt jó gyermekkoruk

Négyen voltak testvérek. Sajnos nem volt túl jó gyerekkoruk, mert az anyjuk nem akarta gondozni őket, a fiam pedig képtelen volt rá.

Rendszeres látogatta őket az intézetben

„Ezért kerültek intézetbe. A legközelebb Szandika állt hozzám, ő volt a szemem fénye. Persze rendszeresen látogattam a gyerekeket az intézetben, volt, hogy főztem is nekik. Szandi jó tanuló volt, biztos voltam benne, hogy sokra viszi” – mondta Mária, aki szerint az unokája azután volt először igazán boldog az életében, hogy megismerkedett a vőlegényével.

Magához vette volna az unokákat

„Hiába szerettem volna magamhoz venni az unokáimat, már akkor öreg voltam, amikor a szüleik elhagyták őket” – nyilatkozta az asszony.

„A fiamat két éve nem érem el”

 „A fiamat két éve nem érem el, azt sem tudom, szólt-e már neki valaki Szandi haláláról. Általában egy vállalkozónál dolgozott, de szinte sosem volt pénze, volt, hogy én segítettem ki” – magyarázta a körülményeket az idős asszony.

Egymáshoz illettek

„Jó volt Szandit Zsolttal látni. Igazán egymáshoz illettek, biztos voltam benne, hogy örökre együtt maradnak. Az unokám gyermekeket szeretett volna, és megfogadta, hogy jobb életet biztosít majd nekik, mint amilyen neki jutott” – fogalmazott Mária a Bors cikkében.

Elhamvasztják

Alexandra Barbara földi maradványait a tervek szerint elhamvasztják.

Búcsúzik a vőlegény

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy megható sorokkal búcsúzik vőlegénye attól a lánytól, aki öngyilkos lett és vonat elé lépett pénteken Nagykőrösön. A 25 éves lány végzetes tette előtt egy búcsúlevelet posztolt közösségi oldalán, amelyben megindokolta, hogy miért is akarja eldobni az életét. 

Vonat elé ugrott

A fiatal nő a Szolnokról Kecskemétre tartó szerelvény elé ugrott. Hiába érkeztek gyorsan a mentők és a tűzoltók, az életét már nem lehetett megmenteni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Kiemelt kép: illusztráció