Három hét kórházi ellátás után a közelmúltban végre visszatérhetett a színházba Körtvélyessy Zsolt. Szívműtétjét követően a Barátok közt egykori Hoffer Józsefének szervezetét egy ritka bakteriális fertőzés támadta meg. Újra kórházba került, ahonnan hetekig haza sem engedték.

Szívműtéten esett át

BudapestKörnyéke.hu július végén számolt be arról, hogy szívműtétje után két nappal újra kórházba került a Barátok közt sztárja. Körtvélyessy Zsoltot újabb vizsgálatoknak vetették alá. A 82 esztendős színművész egy két és fél órás beavatkozáson esett át. A szívműtét sikeres volt, ám a Barátok közt egykori sztárja még nem nyugodhatott meg teljesen, ugyanis nem sokkal azután, hogy hazatért, rosszul lett és vissza kellett mennie a kórházba. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Visszatért a színházba

Három hét kórházi ellátás után a közelmúltban végre visszatérhetett a színházba Körtvélyessy Zsolt, aki már néhány előadáson is túl van. Ez a 82 esztendős színművész kollégái számára is hatalmas öröm, hiszen mindenki egy emberként aggódott, amikor kiderült, hogy szívműtétjét követően egy ritka bakteriális fertőzés támadta meg a Barátok közt egykori Hoffer Józsefének szervezetét. Zsolt magas lázzal került kórházba, ahonnan hetekig haza sem engedték.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Belevetette magát a munkába

A művész több különböző antibiotikum kezelésen átesett, mire az orvosok gyógyultnak ítélték. Körtvélyessy már a kórházi ágyon, lábadozás közben úgy tervezte, hogy mihamarabb visszatér a színpadra és ez meg is valósult: azóta már a munkába is belevetette magát.

Hatalmas szeretettel fogadták

„Már a kórházban töltött időszak alatt is számtalan kollégám érdeklődött a hogylétem felől és hatalmas szeretettel fogadtak a színházban, ami végtelenül jó érzés volt. Persze időnként aggódnak értem, amit néha túlzásba is visznek. Gyakran mondják, hogy üljek le, ne erőltessem meg magamat, pihenjek, de én ezt nem annyira szeretem, mert világéletemben jó fizikai állapotban voltam és nem jó érzés, ha gyengének látnak az emberek” – fogalmazott a színész.

Erősít

„Folyamatosan zajlanak a próbák és már több előadáson is túlvagyok, de a közeljövőben még több munka vár rám. Már a kórházban töltött utolsó napokban próbáltam erősíteni magamat. Például járkáltam, lementem a lépcsőn, a lehetőségekhez képest igyekeztem mozogni, de sajnos azt kell mondanom, hogy érződik az a huszonhárom nap, amit fekvéssel töltöttem. Illetve a heteken keresztül szedett sok antibiotikum is legyengített” – tette hozzá a Blikknek.

Kiderült, hogy ki a színész új párja

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy a színész a két és fél éve elhunyt öccse, Körtvélyessy Csaba volt feleségével alkot egy párt. Körtvélyessy Zsolt elmondta, nem akarta a kapcsolatukat nagy dobra verni. Ugyanakkor így, hogy kitudódott a dolog, nem is akarja letagadni.

Pozitív szerelmi történet

“A miénk egy pozitív szerelmi történet” – vallotta be Körtvélyessy Zsolt. Úgy véli, nincs semmi rossz ebben a kapcsolatban. Egymás után veszítették el párjukat, és átélték az ezzel járó gyászt, fájdalmat.

Tragikusan ért véget a színész és testvére hosszú házassága

Körtvélyessy Zsolt és az öccse is 45 évig élt házasságban. Zsolt teljesen összetört a párja elvesztésekor. Azt hitte, egyedül fogja leélni élete hátralévő részét.

Elkezdtek másként tekinteni egymásra a sógornőjével

Régen is jó volt a kapcsolat közte és a sógornője között. Volt feleségével, Judittal, öccsével, Csabával és a sógornőjével gyakran összejártak négyesben. Amikor sógornője is megözvegyült, nem hagyta magára, és saját bevallása szerint elkezdtek másként tekinteni egymásra. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Körtvélyessy Zsolt. Fotó: archív