Amióta októberben megszülettek Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikerlányai, mindenki a picikre kíváncsi, és rengetegen kérdezik tőle, milyen ikres apukának lenni.

„Négyszer olyan kemény”

„Sokkal nehezebb, mint gondoltam! Abban a hitben voltam, hogy ikres szülőként kétszer olyan nehéz, mint egy gyerekkel, de négyszer olyan kemény. Nincs megállás, ha megcsúszol valamivel, garantáltan borul az egész napod, márpedig két pici gyerekkel lehetetlenség tervezni” – nyilatkozta a népszerű színész arról, milyen az élete ikergyermekei megszületése óta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

0-24 órás elfoglaltság

„0-24 órás elfoglaltsággal jár még úgy is, hogy van segítségünk. Kőkemény napjaink vannak, megállás nélkül ki-be rámolok az autóból, mert ha megindulunk, természetesen az egész házat bepakoljuk” – tette hozzá.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Amit nem ad ki a kezéből

Az esti fürdetést viszont imádom, az egy igazán intim, apás program, amit nem szeretnék kiadni a kezemből – árulta el Nagy Ervin a Best magazinnak, és hozzátette: ha a két kisgyermek sírásán már semmi nem segít, akkor jön ő, mint egy felmentő sereg, és az összes tábori nótát elénekli nekik, hogy megnyugodjanak.

Kockázatos szerep

A boldog apuka, aki élete legnagyobb rizikóját vállalta Zámbó Jimmy megformálásával A Király című sorozatban. Úgy gondolja, igen nehéz feladat egy olyan embert megszemélyesíteni, akiről mindenkinek határozott véleménye an, akit mindenki ismer.

Nagy a nyomás

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy hatalmas kihívást jelentett Nagy Ervin számára Zámbó Jimmy megformálása. A népszerű színész úgy érzi: talán még soha nem volt rajta ekkora nyomás egy szerep miatt, mint most. A Király című sorozat tíz epizódban meséli el az énekes élettörténetét.

A legnagyobb félelem

A színész a szereppel kapcsolatos legnagyobb félelmének azt nevezte, hogy mivel nagy mennyiségű archív felvétel maradt fenn Zámbóról, a nézők ehhez fogják mérni majd az alakítását. 

Eszközök a hiteles játékhoz

Nagy Ervin hisz benne, hogy sikerült megtalálnia a megfelelő színészi eszközöket a hiteles játékhoz, amelynek köszönhetően a nézők jó esetben azt a szempontot is elfelejtik, mekkora a külső hasonlóság a színész és a zenész közt. Zámbó megformálásához azt próbálta megtalálni, mit kompenzált a zenész a zűrös életvitelével: „Nagyon banális és emberi megfejtésre jutottam, valamiféle kielégíthetetlen szeretetéhségre és az elismerés örökös hajszolására” mondta.

Megfelelési kényszer

A színész szerint a néhai énekes elsősorban édesanyjának akart megfelelni, akitől gyerekkorában nem kapott elég szeretetet. Azt is fontos tulajdonságának tartja, hogy Zámbó mindig magas hőfokon izzott, a környezetéből vagy imádatot, vagy gyűlöletet váltott ki, nem maradhatott mellette semleges az ember.

Fejbe lőtte magát

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án 42 évesen halt meg fejlövés következtében. Azon a hajnalon két lövés hallatszott a csepeli Szent László utcában, aztán nem sokkal később egy harmadik is eldördült. Zámbó Jimmy a szoba parkettájára zuhant, miután fejbe lőtte magát.

10 ezrek mentek el a temetésére

Jimmy felesége azonnal hívta a mentőket. Nem sokkal később a környék megtelt rendőrautókkal és újságírókkal. Jimmy életéért még küzdöttek, de aznap, 2001. január 2-án, a Honvéd Kórházban meghalt. A temetésére tízezrek mentek el, a mai napig a rajongói rendszeresen látogatják a sírját. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Nagy Ervin. Fotó: archív.