Durva baleset sokkolta az embereket az utcán és nem sokon múlt, hogy tragédia történjen. Egy 11 éves kisfiú éppen kerékpárját tolta, amikor olyan szerencsétlenül elesett, hogy a bicikli kormánya belefúródott a combjába. A gyermek artériája súlyosan sérült, egész éjszaka műtötték a kórházban.

Sokkoló baleset

Sokkoló baleset történt a napokban: egy 11 éves kisfiú éppen a kerékpárját tolta az úton, amikor elesett. Olyan balszerencsésen zuhant a földre, hogy a bicikli kormánya és a fékkar egyenesen a combartériába fúródott. A gyermek életveszélyes állapotban feküdt el az úton. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az életéért harcoltak

A Győr-Moson-Sopron megyei kisfiúhoz azonnal segítséget hívtak, a mentősök és egy gyermekorvosi rohamkocsi is azonnal a helyszínre sietett, akik hosszan harcoltak a gyermek életéért. Végül sikerült stabilizálni az állapotát, és a győri kórházba szállították, ahol azonban további megpróbáltatások vártak a fiúra és az orvosokra és végül egy egész éjszakán át műtötték az iskolást. 

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Meggyógyulhat

Móvárpressz információi szerint Dominik életét sikerült megmenteni, állapota pedig stabil, és az elsődleges hírek szerint fel fog gyógyulni. 

Egy arra járó férfi segített

A helyszínről származó hírek szerint ebben nagy szerepe volt egy arra járó férfinek, aki azonnal odarohant a fiúhoz, és addig is, míg a segítség kiérkezett, megpróbálta ellátni Dominiket. A helyiek közül többen is elmondták, az eset szinte kivédhetetlen volt, nem hibázott senki.

„Nagyon szerencsétlen baleset volt”

„Szegény srác elvileg csak tolta a kerékpárt, a kormány pedig egyenesen a combjába fúródott esés közben. Ettől sajnos sem a bukósisak, sem a könyök, sem pedig a térdvédő nem óv meg, ez egy nagyon szerencsétlen baleset volt” – fogalmazott egy helyi férfi. 

Zebrán ütötték el

Ahogyan arról a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt, drámai baleset történt Pomázon: egy gyalogátkelőhelyen ütöttek el egy iskolás fiút. A helyszínről származó információk szerint a Hyundai sofőrje tehetetlen volt, a gyermek kerékpárjával figyelmetlenül, lassítás nélkül ment ki az útra.

Nem nézett körül

„Konkrétan kiment a kocsi elé lendülettel, semmilyen körültekintés nélkül. Sajnálom a srácot is, aki elütötte, és a kisfiút is! Remélem minden rendben lesz vele!” – írta egy szemtanú az egyik pomázi Facebook-csoportban. 

Mentőhelikopter is érkezett

„Mi is pont láttuk. Biciklivel volt a kisgyerek, én már csak azt láttam, hogy fekszik a zebra szélén, mentőautó, mentőhelikopter, rendőrök. Kb. 1 órás dugó volt, utána indult el újra a forgalom a Beniczky utcában” – tette hozzá egy másik helyi lakó. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció