Solti Ádám nem ment el házasságon kívül született gyermékevel kapcsolatos tárgyalásra. Az ügyvédje képviselte a bíróság előtt.

Nem tudtak tárgyalni

Eredménytelenül ért véget Kecskeméten a Solti Ádám házasságon kívül született gyermeke apasági ügyében tartott első tárgyalás. A színész nem jelent meg a bíróság előtt, így az ügyet tárgyalni sem lehetett – írja a Blikk.

Baja lehet belőle

Dr. Jeney Kristóf, a színész gyermeke anyjának ügyvédje a a lapnak azt mondta: Solti Ádámot hiába rendelte be a bíróság, nem jelet meg, de ettől a per még folytatódik. A sorozatszínésznek amúgy ebből kellemetlenségei lehetnek.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

2020-ban történt

Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu többször is beszámolt, a Barátok Köztben szerepelt énekes-színésznek a szeretőjétől 2020-ban született egy gyermeke, a kisfiú létezése azonban sokáig a felesége, Berni előtt is titok volt.

Nem akarta

A férfi a Blikknek arról is beszélt, könyörgött a nőnek, hogy vetesse el a gyermeket, azonban ő ezt nem tette meg, Ádám pedig ezt követően egy valódi hazugságspirálba került otthon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fenyegette szeretőjét

„Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, nem vagyok büszke rá, de a pillanat hevében kicsúsztak ezek az indulatos, undorító dolgok. Itt volt ez a hatalmas titok: szeretőm van, terhes lett, és úgy leszek apa, hogy nem attól a nőtől akarok gyereket, nem őt szeretem, és nem tudok semmit sem tenni” – mondta a lapnak az X-Faktor egykori felfedezettje.

Feleségével nem jött össze a baba

A színész azt mondja, azért is érezte rosszul magát az egésztől, mert a feleségével hiába próbálkoztak, Bernadett nem esett teherbe.

Lombikkal próbálkoztak

2019 októberében Solti Ádám felesége közösségi oldalán még arról posztolt, hogy mennyire szomorú, mert a koronavírus miatt el kellett halasztaniuk a soron következő lombikbeavatkozásukat. Akkor azt mondta, már 2 próbálkozáson vannak túl, sajnos sikertelenül.

Ádám családja a szerető mellé állt

A színész végül az édesapjához fordult segítségért, ám elmondása szerint ő a testvéreivel együtt a várandós nő mellé állt, míg a család többi tagja Solti Ádám pártját fogta.

Megszólalt az édesapja

Bors elérte a színész édesapját, aki elmondta, számára az a legfontosabb, hogy se a fia karrierje, sem az unokája ne szenvedje meg ezt az időszakot. “A családba természetesen mindenki beletartozik. Mindannyian elfogadjuk a tényt, vagyis a kis jövevény világra jöttét” – mondta Solti Ádám édesapja a lapnak.

Kiemelt kép: Solti Ádám – Forrás: Life TV