A Budapest Gardenben és a Budapest Symbolban stand up comedy sztárfellépőkkel, a szentendrei Szamos Cukrászdában a Spinoza Színház előadása parádés szereposztással. Tárnokon Pancsoló Pamacska várja a gyermeket, a Kiscelli Múzeumban szórakoztatástörténeti kiállítás az egész családot.

Stand up comedy LIVE a Budapest Gardenben

Stand up comedy LIVE a Budapest Gardenben. Nyakunkon a tavasz, a humoristáink is nyitottabb helyszínen várnak a legfrissebb poénjaikkal. Ne aggódj, ha az időjárás szeszélyes, akkor sem fogsz fázni, és erről nemcsak a poénokkal gondoskodunk. A Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré humoristái a Budapest Garden Darts Pubjában várnak.

Egész estés jókedv

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A legjobb humoristákkal

Fellép: Lorán Barnabás Trabarna, Maczkó Ádám, Valtner Mályki, Gyuricza Balázs

Showder Klub tv felvétel  a Symbol Budapest színpadán

Fellép: Orosz György, Záhonyi Ábel Dávid, Rekop György, Somogyi András. Az adásfelvételre a megjelölt időpont előtt minimum 15 perccel előbb kell érkezni. Az ültetés nem érkezési sorrendben történik, ezt a helyszínen az ültető kollégák fogják koordinálni.

Herzl – a Spinoza Színház előadása Szentendrén

A Spinoza Színház budapesti-belvárosi otthonától csupán néhány méterre született Max Nordau és Herzl Tivadar. Két magyar zsidó, akiknek alapvető szerepük volt Izrael létrejöttében. Hogyan? Mit csináltak? Hogy jutott el a színműíró Herzl a világ vezető politikusaihoz? A mai Izraelen kívül melyik 10 ország jött még akkor szóba, mint a zsidók otthona?

Makranczi Zalán, Gyabronka József, Hajdú László

A Szamos Cukrászdában

Szereplők: Herzl Tivadar: Makranczi Zalán, Max Nordau: Gyabronka József, Pincér: Hajdú László.

Pancsoló Pamacska Tárnokon

Tárnokon a Heinrich Antal házban kézműves foglalkozás lesz gyermekeknek 9.30-tól Pancsoló Pamacska címmel.

A Kiscelli Múzeum szórakoz(tat)ástörténeti kiállítása

Kik voltak az első magyar és nemzetközi showmanek? Miért fizetett és min ámuldozott a pesti közönség, amikor Kölcsey a Himnuszt írta? Kinek a műsorára ment el Széchenyi István is? Hogyan hívták eredetileg magyarul a cirkuszt?

Mutatványosok, vízenjárók, bűvészek és bábosok

A tárlat a reformkor alakuló szórakoztatóiparát, mutatványosait, első cirkuszait mutatja be Budapest 1873-as egyesítéséig. Ez volt az az időszak, amikor bűvészek léptek fel a Nemzeti Színházban, és a szózatkomponista Egressy Benjámin „magyar népzenész társasága” mulattatta a szünetben a közönséget. Bemutatjuk a szféra első magyar és nemzetközi sztárjait és műsoraikat: legyenek azok vízenjárók, térhatású képekre szakosodott mutatványosok, szaltózó műlovarnők, az első profi bűvészek, bábosok, légutazók stb.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ budapestgarden