Tóth Gabi életének eddigi legnehezebb napjain van túl, hiszen a kislányát napokig kórházban kellett ápolni. Az Instagram-bejegyzésből nem derült ki pontosan, mi történt, ám az énekesnő az aggódó követők kérésére most ezt az információt is megosztotta a nyilvánossággal.

Blogbejegyzés a kórházból

Tóth Gabi legutóbbi blogbejegyzését a kórházból írta, és elárulta, hogy hatalmas nehézségeken mentek keresztül a kislányával, Hannarózával, aki kórházba került. Az énekesnő most az is elárulta, mi történt pontosan Hannival. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Napokig ápolták a kislányát

Tóth Gabi életének eddigi legnehezebb napjain van túl, hiszen a kislányát napokig kórházban kellett ápolni. Az Instagram-bejegyzésből nem derült ki pontosan, miért kellett kórházba szállítani a kislányát, ám az aggódó követők kérésére most ezt is megosztotta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Súlyos tüdőgyulladást kapott

„Elkapta az RSV vírust, ami nagyon agresszíven ráment a tüdejére, és tüdőgyulladást kapott. Némi folyadék is volt a tüdejében, emiatt pedig nem jutott rendesen oxigénhez. Ami meglepő volt, hogy egy pici láza sem volt egyszer sem. Mindenki legyen óvatos” – írta egy kommentben az énekesnő.

Aggasztó a helyzet

Hazánkban egyre aggasztóbb a helyzet az RSV vírus terjedését illetően. Az elmúlt időszakban Nyugat-Európában egyre nőtt az RSV-s, vagyis az óriássejtes légúti vírusos betegek száma. Németországban már alig jut hely a gyerekeknek a kórházban. A Házi Gyermekorvosok Egyesülete szerint Magyarországon is sok betegre kell számítani: volt, akit itthon is lélegeztetőgépre kellett tenni.

Járványos méreteket ölt

„Általában gyors lefolyású, enyhe tüdőgyulladást okozhat, de ha a vírus felülfertőződik valamilyen baktériummal, annak súlyosabb következményei is lehetnek. A vírus több országban már járványos méreteket öltött, így azt gondolom, nagy valószínűséggel nálunk is előfordulhat járványszintű megbetegedés, bár a számok eddig nem érték el ezt a szintet” – mondta el az RSV-ről dr. Rusvai Miklós virológus korábban a Blikknek.

Szentendrére költöznek

Tóth Gabiék korábban úgy döntöttek végleg vidékre költöznek, Szentendrén vettek maguknak házat – információk szerint Szentendre elegánsabb részén, Pismányon áll az új otthonuk -, azonban, amíg birtokba vehetik az új otthonukat még hátra van jó pár dolog. Emiatt az énekesnő már hetek óta nagyon stresszes, a mindennapjai pedig elég zsúfoltak. 

Aggódik a lakáshitel miatt

Story magazinnak elárulta, mentálisan nagyon megterhelte a felújítási időszak, pláne, mert szinte mindent egyedül csinált, addig, amíg a férje, Krausz Gábor forgatott. Sőt, anyagi problémákkal is szembe kell nézniük, Gabi pedig attól tart, nem tudják majd fizetni a lakáshitelt.

Majd fürdenek lavórban

„Ha más nem, még a földön alszunk majd, és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra” – magyarázta a lapnak Gabi, aki kiemelte, kicsit beijedt az első hitel felelősségétől, ugyanis néha bizonytalannak tartja a szakmáját, a zeneiparban való tevékenykedést.

Belefogyott

„Amikor ebbe úgy igazán belegondolok, gyorsan le is dobok magamról egy kilót. Ennek alapján eddig hatszor gondoltam bele, mert annyit stresszeltem le magamról az elmúlt pár hétben” – árulta el az énekesnő.

„Számíthatnak ránk!”

Ahogy írtunk róla, a sztárcsalád Szentendrére költözése megosztotta a kommentelőket, de Tóth Gabi kedves sorokkal vette elejét az adok-kapoknak. „Nagyon köszönjük a sok kedves kommentet. Kislányunk gyönyörű környezetben élhet és ez nekünk a legfontosabb!” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tóth Gabi. Fotó: archív