Súlyos motoros baleset történt a 11-es számú főúton, Szentendre belterületén. A nagy forgalmú úton két személygépkocsi és egy motoros ütközött össze egymással, a motoros beszorult az egyik gépjármű alá. A szemtanúk szerint megrázó volt látni azt, ahogy a szerencsétlenül járt férfit megpróbálják kimenteni az autó alól.

Két autó és egy motoros ütközött

Október 23-án 17:34-kor kaptuk a riasztást, miszerint Szentendrén, a Dózsa György úton közlekedési baleset történt. Egységünk hat fővel azonnal megkezdte a vonulást és a nagy forgalom ellenére, gyorsan kiérkeztünk a helyszínre, ahol két személygépkocsi és egy motoros ütközött, írta Szentendre Város Önkéntes Tűzoltó Egyesülete a Facebookon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gépkocsi alá szorult

A helyszínről származó információk szerint a motor vezetője az egyik autó alá szorult és súlyos sérülést szenvedett. Ellátását a szentendrei hivatásos tűzoltókkal közösen kezdték meg az önkéntesek, majd átadták az Országos Mentőszolgálat munkatársainak.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Nagyon megrázó volt”

„Tud valaki valamit a motorosról? Előttünk történt, nagyon megrázó volt” – kérdezte egy szemtanú. „Percekkel ezelőtt próbálták kiszedni az autó alól. Remélem túléli!” – tette hozzá egy másik autós. Később olyan információk láttak napvilágot, miszerint a motoros agyrázkódást szenvedett.

Előzgettek a motorosok

„Nemrég értem haza a szigetre. Pest felé Tahiig állt a sor. Szentendrén sok motoros próbált az autók közt eljönni. Sokan pedig a belső sávban forgalommal szemben próbáltak hazajutni. Sajnos van, akinek ez most nem sikerült” – írta egy hozzászóló az egyik helyi internetes csoportban.

Hatalmas dugó

A baleset miatt a megszokott hétvégi torlódáshoz képest is hatalmas dugó alakult ki Szentendre főútján. Volt, aki két óra alatt tette meg a Szigetmonostor – Szentendre Aldi távolságot, lépésben. De akadt, aki lekéste az esti színházi előadást, mert bő egy óra alatt sem ért ki a városból Budapest felé.

A baleset helyszíne

Motoros baleset Szentendrén

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról 2021-ben, hogy halálos baleset történt Szentendre külterületén, a Sztaravodai úton. Egy motorkerékpár Pilisszentlászló irányába közlekedett, amikor a Skanzen gazdasági bejáratánál, eddig tisztázatlan körülmények között, nekiütközött egy kisbusznak.

Meghalt a motoros

Az ütközés erejéről a motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy hosszas küzdelem ellenére sem sikerült megmenteni, életét vesztette.

Egy 42 éves férfi vesztette életét

A rendőrség azt írta, az áldozat egy 42 éves férfi volt. A mentők hiába próbálták újraéleszteni, sajnos a férfi a helyszínen meghalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: Facebook.