Két egymással viaskodó autósról készített videót egy mögöttük haladó sofőr a fedélzeti kamerájával. A felvételen igazi suttyó, másokkal nem foglalkozó sofőr kicsinyes viadala látszik, ha a rendőrség elfogná őket, a jogsijuk is rámehetne az akcióra. A videót a cikkünk alján lehet megnézni.

Párviadal az M7-esen

Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán rögzítette az esetet egy autós a fedélzeti kamerájával, vagyis az autó visszapillantójához rögzített kamerával a párviadalt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mindenki normális besorolásra gondolt

Egy autós az M0-ról hajtott fel az M7-re Balaton irányába, és besorolt egy Ford mögé. Mellette jobbról elhaladt egy Renault. A sofőr látta, hogy a Ford előtt nincs hely, ezért lemaradt mögötte, hogy a Renault sofőrje biztonságosan be tudjon elé sorolni.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Egymást szorították le

A felvételt készítő férfi ezt írta a bpiautósok.hu oldalnak „A fordos nem akarta beengedni a Renault-ot, elkezdődött a kiszorítósdi: a Renault a Fordra húzta a kormányt, ő viszont tartotta a pozíciót, végül ketten autóztak egy sávban, kb 90-100-as tempóval, alig pár méter követési távot tartva az előttük haladótól.

Távolságtartás

Eközben vészesen közeledett az érdi lehajtó, ahol gyakran megtorpan a sor. Közben a belső sávban érkeztek, így oda nem tudtam “menekülni”, igyekeztem távolságot tartani tőlük – írja a felvétel készítője.

Ráhúzta a kormányt egy harmadik autóra is

Az érdi lehajtónál a Ford kiszorította a Renault-t, úgy tűnt vége a bulinak, de a fordos még előzött pár autót, hogy még egy autósra ráhúzhassa a kormányt, mielőtt letér a pályáról.

Ugorhat a jogsijuk

A rendőrség egy új törvény értelmében hivatalból is kivizsgálhatja az ilyen felvételeket. Ha a két versenyzőt elfognák, 50 ezer forintnál olcsóbban nem úsznák meg, de az sem kizárt, hogy a jogosítványukat is bevonnák egy időre. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezeket láttad?

Itt a videó

Kiemelt kép: részlet a videóból