Esik az eső a 37. Forma-1-es Magyar Nagydíj helyszínén, a csapatvezetők éppen ezért nehéz időmérő edzésre számítanak szombaton.

Megérkezett az eső

A pénteki perzselő hőség után felfrissült az idő a Hungaroringen, ahová fél 11 körül az ígért eső is megérkezett. Ekkor már zajlottak a csapatfőnökök szombat délelőtti interjúi. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vettel visszavonul

Az újságírók – amellett, hogy mindegyiküket kérdezték a szezon végi visszavonulását csütörtökön bejelentő, négyszeres világbajnok német Sebastian Vettelről – leginkább arra voltak kíváncsiak, mit várnak a 16 órakor kezdődő időmérőtől.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ez is érdekelhet:

Kezdőik a Forma-1 Magyar Nagydíj: sűrűbben jár a HÉV, hatalmas a rendőri készültség

Az aszfalt hőmérséklete

Abban szinte mindannyian egyetértettek, hogy a pénteki telemetriai adatokat és beállításokat nehéz lesz szombaton is felhasználni, mivel az egy nappal korábbi, 50 fokos után délelőtt 25 fok körül alakult az aszfalt hőmérséklete.

Jön az időmérő

“Sokkal hidegebb van, esik az eső, meglátjuk, az időmérő edzésen mi vár ránk és ki fog tudni legjobban alkalmazkodni az új körülményekhez” – jelentette ki nem túl boldogan Laurent Mekies, a Ferrari csapatfőnök-helyettese.

Csalódottság

A francia mérnök csalódottsága annak fényében érthető volt, hogy pénteken előbb Carlos Sainz Jr., majd a csapat másik pilótája, Charles Leclerc volt a leggyorsabb a szabadedzéseken.

Kapcsolódó:

Eltűnhet a száguldó cirkusz az agglomerációból – Fel kell újítani a Hungaroring pályáját, különben nem lesz több Magyar Nagydíj

16 órakor kezdődik

A szombati harmadik gyakorlás 13 órakor kezdődik, az időmérő edzést 16 órától rendezik a Hungaroringen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hungaroring – Forrás: YouTube