Marsi Anikó és Gyarmati Gábor csaknem 8 hónapja vannak együtt, családként élnek együtt. A Hot! magazinnak vallottak kapcsolatukról.

8 hónapja szerelmes

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt korábban, Marsi Anikó Szulák Andrea kislányának édesapja mellett találta meg a boldogságot. A TV2 sztárja 8 hónapja él boldog párkapcsolatban Gáborral. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Közös futásra hívta Gábor

A Tények műsorvezetője régóta ismeri már Gábort, még az is előfordulhatott, hogy ült a taxijában, csak éppen korábban nem beszéltek egymással. Aztán, amikor áprilisban ráírt, hogy futnak-e együtt, Anikónak nem esett rosszul, az érdeklődése.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem vágyott új kapcsolatra

Anikó, Gábor közeledése előtt nemsokkal szakított férjével, Palik Lászlóval. A HOT! magazinnak most azt mondta a műsorvezető, hogy akkoriban nem igazán akart senkit maga körül tudni, mégis igent mondott a közös futásra.

Jól esett az udvarlása

Anikó soha nem felejti el az első randit. A Normafánál futottak, amikor elkezdett esni a hó.  „Nagyon romantikus volt. Nem tagadom, jólesett az udvarlása”.

„Gábor egy jó ember”

A Gáborral közös futásokra a fiai is sokszor elkísérték. „Egy vasárnap délelőtt, amikor hazaértünk, a fiatalabbik gyerekem feltette a kérdést: „Anya, miért kergetsz el minden udvarlót magad mellől? Gábor egy jó ember!”

Gábort szeretik a Palik fivérek

A műsorvezető azt mondta, hogy Gábort nagyon szeretik a fiai is, de ettől még egyiküknek sem lesz az új apukája.

Szereti ha megöleli

„Lehet, hogy ez cikin hangzik egy negyvenhat éves nő szájából, de Gábort nemcsak jó pasinak látom, hanem szép embernek is. Jólesik ránézi, tetszik az ápoltsága, az illata. Szeretem, ahogy megölel, jó mellette nőnek lenni…” – mondta a lapnak Anikó.

Együtt akarnak megöregedni

„Nagyon szeretem Anikót, vele akarok megöregedni. Olyanok vagyunk, mint a lakat meg a kulcsa. Bár nem egy, hanem két imádott nő van az életemben, akik a legfontosabbak: Rozina, a kislányom és Anikó” – mondta Gábor.

Szulák Andrea ezt gondolja volt párjáról

8 hónappal ezelőtt, miután kiderült, hogy Marsi Anikó Szulák Andrea volt párjával van együtt, az énekesnő közösségi oldalán mondta el véleményét egykori párjáról. Szulák Andrea azt írta, „Ahol még vannak tehetős, elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét”.

Agócs Judit lett az új párja

Gábor, miután szakított Szulák Andreával, Agócs Judit színésznő volt a férfi új választottja. A kapcsolatuk azonban nem tartott sokáig, 2016 tavaszán hirtelen szakítottak, noha az akkor negyvenkét éves színésznő már a szíve alatt hordta közös gyermeküket, akinek késő ősszel életet is adott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Marsi Anikó – Forrás: TV2