Ahogy arról a BudaPestkörnyéke.hu többször is beszámolt, a Barátok Közt-ből szerepelt énekes-színésznek a szeretőjétől 2020-ban született egy gyermeke, a kisfiú létezése azonban sokáig a felesége, Berni előtt is titok volt. Solti Ádám, miután megtudta, hogy szeretője teherbe esett, könyörgött, hogy vetesse el. De a nő erre nem volt hajlandó, a színész ezután került hazugságspirálba.

Fenyegette szeretőjét

„Sosem bántottam, de bevallom, fenyegettem azzal, hogy megteszem. Csúnya dolgokat vágtam a fejéhez, nem vagyok büszke rá, de a pillanat hevében kicsúsztak ezek az indulatos, undorító dolgok. Itt volt ez a hatalmas titok: szeretőm van, terhes lett, és úgy leszek apa, hogy nem attól a nőtől akarok gyereket, nem őt szeretem, és nem tudok semmit sem tenni” – mondta Solti Ádám, miután nyilvánosságra került, hogy van egy gyereke.

Felesége lombikkezelésekre járt

Ezután apasági per indult, azonban a színész.  A színész azt nyilatkozta, hogy azért nem látogatja a kisfiút, mert nem tud együttműködni az édesanyjával. Miközben Solti Ádám szeretője gyermeket várt, felesége lombikkezeléssel próbált teherbe esni. Többször, sikertelenül.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szétköltöztek, majd kibékültek

„Megkönnyebbülés volt, hogy a nyilvánosság előtt is kiderült, a férjemnek van egy kisgyermeke, és az is, hogy ezt a helyzetet mi magunk között megoldottuk. Szerettük és gyűlöltük egymást, szakítottunk, szétköltöztünk, majd újra együtt élünk…” – mondta a Storynak Solti Ádám felesége.

Nem akartak elválni

„De a történtek ellenére, illetve, hogy mélypontra került a házasságunk, soha nem szűntünk meg szeretni egymást, soha nem merült fel komolyan, hogy ne együtt próbáljunk ebből felállni. Mi meg akartuk oldani a problémáinkat. És nekünk ez együtt sikerült, visszaállt a bizalom és a barátság is közöttünk” – mondta a színész felesége.

Megszületett a közös gyermekük

A botrány után a házaspár egy időre Ausztriába költözött, idén nyáron pedig megszületett első közös gyermekük. „Az ide vezető út nem volt egyszerű, de semmit sem bántunk meg, semmit sem változtatnánk meg, azt sem, hogy a férjemnek lett egy gyermeke. Úgy neveljük majd a gyerekünket, hogy tudja, van már egy testvére”.

Jóra fordultak a dolgok

Az elmúlt időszakban jóra fordultak a dolgok, egy valamit azonban még nem sikerült helyreállítani: a kapcsolatot a gyerek édesanyjával. „Szeretnénk, ha a kisfiú részese lenne az életünknek, Ezért vettem fel nemrégiben a kapcsolatot Ádám volt szeretőjével.” – mondta Berni.

Írt a férje volt szeretőjének

Majd így folytatta: „Röviden összefoglalva, megírtam a volt szeretőnek, hogy szeretném rendezni a kettőnk közötti helyzetet. Azt is, hogy nem leszünk barátnők, de van bennünk pár közös dolog. Elsősorban az, hogy mindketten édesanyák vagyunk, a fiaink pedig testvérek” – magyarázta Berni, elárulva: sokat gondol Ádám nagyobbik fiára, akit szeretne megismerni.

Testvérek lesznek

„Örülnék, ha normalizálódna a helyzet, ennek érdekében pedig félre tudnánk tenni a nézeteltéréseket. Tudom, ez nem megy egyik napról a másikra, de valahol el kell kezdeni, főleg a gyerekek miatt. Ők mindig testvérek lesznek, és szívből szeretném, hogy jó testvérek legyenek, olyanok, akik mindig, felnőttként is számíthatnak egymásra. E cél érdekében pedig most nekünk, szülőknek kell lépéseket tenni”– tette hozzá Berni.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Solti Ádám – Forrás: Life TV