Nincs jól lelkileg Kucsera Gábor. A világbajnok magyar kajakozó felesége, Tápai Szabina alig másfél hete jelentette be, hogy tíz év után válnak, többek között azért, mert Kucsera nem volt hűséges férj.

„Megtépázott ez az időszak”

„Megtépázott ez az időszak, nagyon megvisel ez a helyzet, ami köztünk és ami a médiában kialakult, mert ezt szerettem volna elkerülni” – vallotta be szomorú hangon a Retró Rádióban Várkonyi Attila vendégeként Kucsera Gábor. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Újabb és újabb történetek

Érthető is, hogy Kucsera Gábor nincs jól, hiszen az elmúlt napokban egymás után kerültek elő újabb és újabb történetek több szeretőről is, akikre Tápai Szabina maga is utalt egy interjúban.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Viharosan indult

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy a házaspár kapcsolata olyan viharosan indult, amilyen viharosan most véget ért. Egy edzőtáborban találkoztak, és első látásra vonzódtak egymáshoz, de akkor Gábornak volt párja, majd Szabina külföldi csapathoz igazolt, és ott ő is szerelmes lett, így románcuknak hamar vége szakadt. 

Összefogtak az anyukák

A sportolók anyukái azonban ezt nem hagyták annyiban, három évvel később, amikor látták, hogy gyermekeik boldogtalanok, szövetkeztek, hogy újra összehozzák őket.

A boldogságot keresték

„Szabina anyukája látta, hogy a lánya már nem boldog abban a kapcsolatban, amiben van. Arról nem is beszélve, hogy engem imád, így engem szánt vejének – nyilatkozta egy korábbi interjúban Kucsera Gábor. – Anyukám is tudta, hogy már én sem vagyok boldog, és ő is szerette Szabinát.”

Esküvőt és gyereket terveztek

„Amikor újra összejöttünk, leültem Szabina édesanyjával beszélgetni, aki azt mondta, hogy nem vihetem vissza a lányát. Elmondtam neki, hogy egy éven belül esküvőt és gyereket tervezek. Nem hitt nekem, de szerencsére nekem lett igazam” – tette hozzá.

Nehezen állt ellen a női bájaknak

A háromgyerekes édesapát még a családja sem tudta rábírni, hogy betartsa házastársi esküjét, leszámoljon korábbi csajozós életével. Gáborról köztudott volt, hogy nehezen áll ellen a női bájaknak, és úgy tűnik, ezen nem tudott változtatni. Szabina erről a napokban nyilatkozott, és elmondta: hiába várta, hogy férje megváltozik, férje többször is megcsalta, és ezt egy idő után ő már nem tudta tolerálni.

Együtt küzdöttek értük a szülők

Gábor szülei példás házasságban élnek, mindig kitartottak egymás mellett. Szerették volna, ha fiuk ezt a mintát követi. Saját lányukként szerették Szabinát, és úgy gondolták, ő a tökéletes választás Gábor számára. Amikor látták, hogy gondok vannak közöttük, összefogtak Szabina szüleivel, és együtt küzdöttek azért, hogy a gyerekeik ne váljanak el.

Kucserát győzködték

Többször is leültek a fiukkal beszélni, kérték, hogy ne járjon annyit bulizni és ne keveredjen kalandokba. Győzködték, hogy a család mindennél fontosabb, ne dobjon el mindent – mesélte a Blikknek a pár közeli ismerőse, aki hozzátette: Szabina és Gábor szüleit megviselték a történtek, de igyekeznek gyermekeik, unokáik mellett lenni, és átsegíteni őket ezen a nehéz időszakon.

Nyolc hónapja nem élnek együtt

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról is, hogy Tápai Szabina és Kucsera Gábor válásának híre már többször felröppent, ám egészen eddig nem bizonyultak igaznak a hírek. Most azonban a kézilabdázó maga erősítette meg a Story magazinban, hogy a férjével már nyolc hónapja nem élnek együtt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Tápai Szabina és Kucsera Gábor. Fotó: TV2