Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye hosszú évek óta az Egyesült Államokban él. Most amerikai állampolgár szeretne lenni. Erről osztott meg képet az közösségi oldalán.

Állampolgár akar lenni

Vajna Timi élete jelentős részét a közösségi oldalán éli, mivel elég népszerű ezért valószínáleg bevétele is származik ebből. Hol elkpaja a kovidot, hogy majdnem meztelen testét mutatja. Ezúttal azt osztotta meg, hogy le akarja tenni az amerikai állampolgársági vizsgát.

100 kérdés

Andy Vajna özvegye a tanulással próbálkozik, 100 száz kérdést próbál bemagolni, ugyanis ez is kell az állampolgársági vizsgán. Ezt a próbálkozását “csak” Insta-sztoriban mutatta meg, így azt nem tudjuk már prezentálni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Követelmény

A vizsgán amúgy a kérelmező 10 kérdést kap, amiből legalább hatra helyesen kell válaszolni. A kérdéseket angolul fogalmazzák meg és így is várják a választ. Itt van a 100 kérdés.

Színészkedés

Vajna Timi egyébként próbálkozott már színészkedéssel is, de akkoriban az angolja közel sem volt olyan szinten, hogy érdemi eredményt tudjon elérni.

14 hónapja írtunk róla

Vajna Tímeáról 2021 februárjában írtunk érdemben, akkor ugyanis kiderült, hogy a leggazdagabb magyarok listáján a 39. helyen szerepel jelenleg, a 38,6 milliárdos vagyonával, aki papíron új tulajdonosa lett májusban az Andy Vajna hagyatéki vagyonát tömörítő AV Perfectnek. A VMT Holdings LLC ugyan Las Vegasba van bejegyezve, Vajna Tímea a Forbes kérdésére megerősítette, hogy ő a végső tulajdonos.

Ez is érdekelhet

A mai napig gyászolja Andyt

“Most január 20-án lesz két éve, hogy az angyalokhoz költözött. Az iránta érzett szeretetem soha nem fog elmúlni és mindig gondolok rá, senki sem tudja a helyét a szívemben elfoglalni. Egy évig depresszióba estem és tisztelettel gyászoltam, illetve gyászolom a mai napig, az egyik legjobb barátom segített ki belőle, aki szintén imádta és tisztelte Andyt. Mindenkinek egy élete van, és muszáj továbblépni, különben öngyilkos lesz. Az Instagram nem mutatja a belső érzésünket és fájdalmunkat, az csak egy kirakat..” – írta még 2021-ben Vajna Timi a közösségi oldalán azt követően, hogy durva, sértő kommenteket kapott.

Ha már Instagram, ez a legutóbbi posztja

Zűrös múlt

Vajna Tímea, akkor még Palácsik Tímeaként hosszú ideig volt az azóta elhunyt Damu Roland barátnője. A színész 2010-ben került bajba, amikor akkori barátnője azt állította, hogy a színész súlyosan bántalmazta őt. Pár hónap múlva a TV2 emiatt szerződést bontott Damu Rolanddal. Ezután előzetesbe került. Később Damu Rolandot 4 és fél év börtönre ítélték.