Liptai Claudia videóval emlékezett meg Gesztesi Károlyról, aki ma lenne 59 éves. A volt felesége annyit írt: Ma vagy 59, átjárod az ölelést amikor Pankát szorítom.

Egy videó

Rövid videóval emlékezett meg Liptai Claudia korábbi férjéről, Gesztesi Károlyról.. A felvételen régi képek tűnnek el, amin Gesztesi Károly és közös gyermekük, Panna szerepelnek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megható sorok

A színésznő-műsorvezető azt írja: Ma lennél 59. Ma vagy 59. Mert vagy. A mindennapjainkban, az ünnepeinkben, a könnyeinkben, a nevetésünkben. Átjárod az ölelést amikor Pankát magamhoz szorítom.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Tragikus módon

Gesztesi Károly több mint két éve hunyt el tragikus hirtelenséggel. Halálának egy éves évfordulóján a BudaPestkörnyéke.hu így emlékezett.

Autójában halt meg

Az egész országot megrázta, amikor kiderült, a legendás színész vezetés közben rosszul lett a Ferdinánd hídon, a Nyugati tér közelében. Később kiderült, Gesztesi halálát szívinfarktus okozta.

Házaladás

Legutóbb akkor írtunk Gesztesi Károlyról, amikor eladták budakalászi házát. A nyolc szobás ingatlan közel 200 millióért kelt el, vagyis mind az 5 gyermeke csaknem 40 millió forintot örökölt a művésztől.

Itt akarta tölteni a nyugdíjas éveit

Gesztesi azt is elmondta a sajtónak, hogy Budakalászon akarta tölteni a nyugdíjas éveit, ami nem meglepő, hiszen a két lakásból álló ház egyikében a színész élt, míg a másikban a második felesége, Nikolett és három közös gyerekük Márk, Dávid és Áron. NE HAGYD KI! “Nagyon sokszor eszembe jut, hogyan tudnám visszatekerni az idő kerekét arra a napra” – egy évvel ezelőtt halt meg Gesztesi Károly, Budakalászon temették el a színészt

Biblia

A két éve elhunyt színész halála előtt néhány évvel megtért, utolsó munkája pedig a hitéhez kapcsolódott, amit azonban már nem tudott befejezni. Fia, Máté gondoskodott arról, hogy édesapja szellemi öröksége minél több emberhez eljuthasson. Hangoskönyvben mondta fel a Bibliát – írja a Blikk.

Évek óta elváltak

Liptai Claudia még a színész halála előtt elvált tőle, de kimondottan jóban maradtak. A színásznőnek azóta új családja lett, és gyermekei is születtek. Párjával, Pataki Ádám cukrásszal rendszeresen szerepelnek a televíziókban és a közösségi médiában.

Ez is érdekelhet