Anya és fia halt meg abban a balesetben, amely péntek reggel a Pest megyei Nyársapátinál egy kisbusz elsodort 6 embert az egyik buszmegállóban.

Megszólalt a férfi, aki kisfiát a 9 éves Máriuszt és feleségét Tímeát vesztette el a péntek reggeli Nyársapát határán lévő balesetben, amikor egy kisbusz sodorta el a buszmegállóban várakozókat. A BudaPestkörnyeke.hu ebben a cikkében írt részletesen a balesetről.

FRISS! Válik a milliárdos Mészáros Lőrinc és felesége

A balesetet okozó sofőr a lányát vitte nulladik órára Ceglédre, majd hazafelé tartott. A férfit a faluban mindenki jól ismeri, a gyászoló apa és férj is neki dolgozik.

A férfi elsőként ért a baleset helyszínére, azonnal a feleségét és a két fiát kezdte keresni, majd a legkisebb fia kiáltott neki. Az édesanya azért kísérte a fiúkat iskolába, hogy semmi baj ne érje őket. A mentők perceken belül kiértek ám a 9 éves fiút és édesanyját már nem tudták megmenteni.

A feleségét és kisfiát elvesztő férfi azt mondta az RTL Híradónak, szólt a feleségéhez, de már nem volt kihez. A férfi másik kisfia, Botond súlyosan megsérült, mentőhelikopter szállította kórházba. Egy másik ott várakozó kislányt is légi úton szállítottak kórházba. A furgont vezető férfi és egy másik férfi sérült meg könnyebben.

Az RTL híradónak megszólalt egy kisfiú, aki túlélte a balesetet, elmondása szerint látta, hogy furcsán cikázik a furgon, ezért gyorsan elrántotta a kocsi elől a testvérét.

Képek forrása: MTI/Mihádák Zoltán