Kivették a manduláját Gelencsér Timea manduláját. A 2016-os Miss World Hungary szépségversenyének győztese a Facebookra töltött fel egy kórházi ágyon ülős fotót.

Szörnyű volt

Az ellenségemnek nem kívánom az elmúlt 12 órát de megmaradok. Köszönöm a sok támogató üzenetet, beléptem a mandula nélküliek csoportjába! – írja a közösségi médiában Gelencsér Tímea.

A hányinger a legnagobb gondja

“Nem is a fájdalom a legrosszabb, hanem az elképesztően erős hányinger ami nem hagy aludni”. Azt reméli, hogy a hétvégén már hazamehet.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

A poszt

Szuper ágyban volt

A fotó alapján nem hétköznapi kórteremben lehet, hiszen maga az ágy is szuper. Az ilyeneket a beteg elektronikusan tudja irányítani, magyarán felemelni a támláját, de a földtől való távolságát is tudja állítani. Ez fontos lehet az alvásnál vagy a vécére történő kimenetelkor. Lényegében nincs szükség nővérre.

Gelencsér Timi, mint szépség

Fiatalkorában Fit-Kid-ben versenyzett, később Dubajban az Amerikai Egyetemenre is járt. Itthon  2016-ban megnyerte a Miss World Hungaryt, és bekerült a legjobb 20 versenyző közé a Miss Worldben.

A médiában

2019-ben szerepelt a TV2 Exatlon műsorában, ahol a második legjobb női versenyző lett. 2020-ban szerepelt a Dancing with te stars-ban, amelyet Hegyes Bertalannal megnyert. A következő évadban a TV2-es műsor riportere volt.

Világsztárt győztek le

Gabriela Spanic tavaly Andrei Mangra oldalán táncolt a műsorban, akivel egészen a döntőig meneteltek, ám a közönség végül Gelencsér Timit és Hegyes Bertalant ítélte jobbnak – írta a BudaPestkörnyke.hu, részletesen beszámolva a venezuelai világsztár magyarországi tévés szerepléseiről.

Nincs pasi

Szinte az autómban élek. Még a kiskutyámra, Licsire is alig van időm, ha nem lennék olyan szerencsés helyzetben, hogy a családommal lehet, és egyedül kellene ellátnom, komoly gondban lennék. Imádom ugyan, amit csinálok, nem akarok panaszkodni, de ez most tényleg nagyon sűrű időszak – mondta november elején a Blikknek Gelencsér Tímea amikor a párkapcsolatról is kérdezték.

Címlapfotó: Gelencsér Tímea Facebook-oldala.