Dobos Evelin két nappal ezelőtt súlyos vírusfertőzéssel került sürgősségire, akkor még azt írta, hogy csoda lenne, ha képes lenne a vasárnapi Sztárbox szuperdöntőben versenyezni Kiderült, hogy van most a színésznő.

Kórházba került Dobos Evelin

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, Dobos Evelin két nappal ezelőtt a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályáról osztott meg egy fotót, ahol egy vírus miatt lábadozott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Bízik benne, hogy jobban lesz

„Bízom benne, hogy valami csoda folytán sokkal jobban leszek, de sajnos benne van a pakliban, hogy vasárnap nem fogok tudni ringbe szàllni. Küldjetek erőt!” – fogalmazott a posztjában, az rtl.hu-nak pedig azt mondta: „Nem történhet meg, hogy nem leszek ott a döntőben”.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nagyon legyengült

Evelin arról is beszélt, egy betegség nyilván sosem jön jókor, de ez most különösen rosszkor érkezett. A színésznő borzasztóan le is gyengült, nagyon nincs jól, de bízik benne, hogy hamarosan jobban lesz és ringbe tud szállni, Berki Mazsi ellen.

Még nem tudni, ringbe szállhat-e

„Fantasztikusak az orvosok, mindent megtesznek ennek érdekében. Az információk szerint legalább egy nap, hogy kiderüljön versenyezhetek-e” – mondta Evelin, aki hosszú hónapok óta keményen edzett, hogy a Sztárbox mérkőzésein a maximumot tudja nyújtani.

Már az edzőteremben van

Evelin vasárnap reggel ismét egy Instagram-posztban jelentkezett, azonban már az edzőteremből posztolt: „Ez a kép tegnap este készült az edzés után, 28 órával azután, hogy bejelentkeztem a kórházból. Kijelenthetem, hogy csodák igenis léteznek. Teljesen tünetmentes vagyok, kicsattanok az erőtől, 100%-ot bele tudok tenni és ma ringbe szállok a bajnoki övért!” – osztotta meg a jó hírt a színésznő.

Az előző két mérkőzés

Dobos Evelin egyébként előző vasárnap Nyári Diával mérkőzött meg és győzött, az első meccsén pedig Sáfrány Emesét győzte le pontozással.

Vizsgálódik az NMHH

Amint azt a BudaPestkörnyéke.hu is megírta eljárást indít a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa az RTL Sztárbox című műsora miatt, mert bizonyos jelenetei „erőszakosak és félelemkeltőek” voltak. A hatóság Kabát Peti és Rácz Jenő meccse miatt vizsgálódik.

Kedvezőtlenül befolyásolta a kiskorúakat

A földre kerülő és eszméletlen Kabát Péter orvosi segítséget követően tudott csak lábra állni, és részt venni az eredményhirdetésen. az NMHH szerint a hatósági ellenőrzés alapján a műsorszám a kiskorúak személyiségfejlődését kedvezőtlenül befolyásolhatta, ezért a médiatanács most induló eljárásában azt vizsgálja, megfelelő volt-e a műsorszám korhatárbesorolása.

Ez már a 2. eljárás

A vélhetően helytelen besorolás és így a nem megfelelő sugárzási időpont miatt a médiatanács eljárást indít az RTL szolgáltatója ellen – írták, emlékeztetve, hogy ez már a második hasonló eset a Sztárbox műsorszámmal kapcsolatban, ugyanis a műsor november 5-én sugárzott epizódja miatt is indult már vizsgálat. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Dobos Evelin – Forrás RTL Klub