Ha itt az ideje a megújulásnak, akkor a lakás átalakításához nagyszerű ötlet lehet a falpanelek használata. Ha még nem is hallottál erről a lehetőségről, de szívesen olvasnál tippeket ezzel kapcsolatban, akkor tarts velünk!

Mi az a falpanel? Mire jó?

A falpanel tulajdonképpen egy modern eszköz arra, hogy lakásodat megújítsd, új enteriőrt alakíts ki, szinte fillérekből. A színes, dekoratív falpanelek arra valók, hogy felhelyezd őket az adott falra, egyedi dizájnt kialakítva ezáltal. A lakásbelső megváltoztatásával pedig te magad is felfrissülsz.

A Kerma Design oldalán érdemes szétnézni, ha tetszik a lehetőség, itt kapható textil és műbőr falpanel, de akár filc és műszőrme anyagú is, hogy csak a legnépszerűbbeket említsük. De számos más anyagból készülnek még burkolatok, és ami a legjobb az egészben: ezek a lakás bármelyik helyiségében felhasználhatók. Sőt, kültérre való elemek is elérhetők a kínálatban!

Használhatod őket falvédőként, teheted őket az ágy vagy az asztal mögé, hogy ne károsítsák a bútorok a falat, de egyedi kialakításban is gondolkodhatsz. Lehet ez egy védő felület a gyerekszobában, egy megkapó kép a nappali falán, stílusos része az ebédlőnek, de a mosogató mögé való konyhapanelek is megtalálhatók az oldalon.

Népszerű falpanelek

Több újság is beszámolt már arról, mennyi lehetőség rejlik a 3D falpanelekben, ez napjainkban igen divatos módja a lakásbelső kialakításának. A Kerma Design munkatársait is gyakran keresik fel újságírók, hogy a tanácsukat kérve cikkeket írjanak a modern lakberendezési módszerekről.

Néhány ötlet a falpanelek felhasználására

Mindenekelőtt azt érdemes eldönteni, melyik szobában mi lesz a falpanel szerepe, és ennek megfelelően kiválasztani a megfelelő típust. Ha nincs ötleted, mire használd ezt a dekorációs elemet, nézz szét a fent említett oldal galériájában, ahol remek ötleteket találsz. Ebből válogattunk mi is egy csokorral:

  • Műbőr falpanel: Az egyik legsokoldalúbb darab, többféle színben is kapható, így minden otthonba ideális. Anyagánál fogva hasznát lehet venni az előszobában az előszobafal kialakításánál, de a nappaliban is tévéfalként. Nagyon sokan használják ágyvégként is: nemcsak a falat védi ugyanis, hanem igazán esztétikus hatást is kelt a hálószobában.
  • PVC falburkolatok: Ezek a műanyag elemek ellenállóbbak, így konyhába, fürdőszobába, mellékhelyiségbe is telepíthetők. Nem árt nekik a víz és a gőz sem. A PVC burkolatokkal díszíthető az ebédlő, a térelválasztó oszlopok is, és az ablakok környékére is tehetünk belőlük. Itt is bőséges a választék: kő- és famintázatú ugyanúgy kapható, mint virágmintás műanyag falpanel.
  • Slate-Lite falburkolatok: Ezek is sokféleképpen felhasználhatók, akár kültéren is. Alapanyaguk kő, de vékony formára vannak kialakítva. Kérhetők pala, mész, homokkő, valamint márványos felülettel. Ideálisak mosdókba, hallokba, tágasabb helyiségekbe: a szállodákban is gyakran találkozunk velük.

Nézz szét a fent említett weboldalon, ha máris kitaláltad, te hol helyeznél el a lakásodban falpanelt!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: kerma.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.