Tragédiával zárult a szerda este, ugyanis Pest megyében, Dánszentmiklóson egy baleset következtében meghalt egy 49 éves férfi. Egy 23 éves férfi pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

Figyelmetlen volt

A hatóság közlése szerint egy 26 éves pilisi férfi közlekedett tehergépkocsijával 2023. szeptember 6-án késő este a Nyáregyházi úton, amikor feltehetően figyelmetlenségéből adódóan ráhajtott egy, a pályatesten előtte álló szerelvény nyitott rámpájára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Egy ember meghalt

A baleset következtében a rakfelületen lévő munkagépnek ütközött, miközben a félpótkocsin tartózkodó két embert elütötte. Egy 49 éves férfi a helyszínen meghalt, egy 23 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

Baleset az M3-ason

A Mogyoród térségben történt balesetben többen megsérültek. A police.hu közlése szerint az autópálya Budapest felé vezető oldalának 23-as kilométerszelvényében 2023. szeptember 7-én reggel egy kisbusz ezidáig ismeretlen okból letért az úrtól, átszakította a szalagkorlátot és árokba hajtott.

Kórházba vitték őket

A járműben heten utaztak, a sofőrön kívül mindenki megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

Egy sávon halad a forgalom

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt lezárták, amit a munka előrehaladtával, fokozatosan tesznek majd szabaddá. A forgalom jelenleg egy sávon haladhat, a torlódás több kilométeres.

Holttest az M7-es autópálya mellett

Amint azt a Kékvillogó is megírta a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába szeptember 6-án 9 óra után pár perccel tettek bejelentést arról, hogy az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Martonvásár térségében, a sztráda melletti fás-bokros területen egy férfi holttestet találtak. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el. 

Ez is érdekelhet:

Holttestet találtak az M7-es autópálya mellett!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu