Ahogy közeleg a tél, egyre rövidülnek a nappalok és hosszabbak az éjszakák. Ezzel együtt drasztikusan lecsökken a napfényes órák száma, és szép lassan szürke, komor lesz a táj is, ami persze a hangulatunkra is rányomja a bélyegét. Ilyenkor a legszívesebben felpattannánk, és azonnal egy fehér homokos tengerpartra menekülnénk. Ezt persze megtehetjük – pár napra, vagy hétre -, de az egész téli időszakot csak kevesen élvezhetik napsütésben.

Szoláriummal a depresszió ellen

Mindennapi teendőink, a családunk ellátása, különféle feladataink nem “ismerik” a téli depresszió fogalmát. A Hollandimpex szoláriumgépeinek használatával kellemes barnulási élményt szerezhetünk! A ragyogó, napcsókolta bőrszínért és a napfény simogató, jóleső melegéért már nem kell ezer kilométereket utazni – itthon, a leghidegebb télben is elérhetjük, csupán a kedvenc szoláriumunkba kell elsétálnunk.

A Hollandimpex KFT immáron 30 éve foglalkozik szoláriumberendezések gyártásával és értékesítésével, illetve minden szoláriumhoz köthető termék forgalmazásával.

Paradicsomi hangulatban

Imádott szoláriumszalonunkat nemcsak a minőségi szoláriumcsövek miatt szeretjük, hanem az illatok, a barátságos, segítőkész személyzet és az egész hely pozitív kisugárzása, kellemes hangulata miatt is. Jóleső érzés a téli zimankóból bemenni “egy csepp nyárba”. 

Egy bizalmat sugárzó környezetben sokkal könnyebben el tudjuk engedni a napi gondokat, hogy átadjuk egész lényünket a testet, lelket átjáró, kellemesen simogató melegnek. Onnan tudjuk, hogy jó helyre járunk, ha szinte úgy kell bennünket kizavarni kedvenc gépünkből, mikor karibi hangulatoktól telve elszunyókálunk.

Ami jót tesz a léleknek, jót tesz a testnek is

Mindenkinek jólesik, ha megbámulják az utcán, vagy ha ismerősei bókolnak a megjelenése miatt. A téli időszakra a nyáron, természetes napozással megszerzett barnaságunk már javarészt elillan. A profi szoláriumszalonok felkeresésekor mindenki útmutatást kaphat arról, hogy bőrének tónusa és érzékenysége alapján milyen gépek, csövek használata ajánlott személyre szabottan a hőn áhított bőrszínért. Van, aki az egészen mély tónusú barnaságot kedveli, és van, aki a bronz árnyalatok szerelmese. 

Ha szoláriumba járunk, nemcsak a lelkünkkel teszünk jót, hanem testünkkel is, és szinte észre sem vesszük, milyen gyorsan elröppen az idő, és újra visszacsöppenünk a napfényes nyárba.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: hollandimpex.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.