A Punnany Massif énekesének drogproblémai voltak azért nem adott ki új albumot hosszú évek óta az együttes.

4 éve

A Punnany Massif 4 éve nem adott ki egyetlen új szerzeményt sem. Bár már tavaly is voltak rossz hírek most kiderült, hogy az énekesüknek kábítószeres gondjai voltak, ezért a hallgatás.

Család is zűrös

Tavaly év elején Felcser Máté elárulta, hogy nincs minden rendben a családjával: előző házasságából született egy fia, aki immáron 20 éves de nyolc éve nem találkoztak – emlékeztetett az előzményekre a Blikk.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az igazi nehézség

Most a Márkó és Barna síkideg című podcastben elárulta, hogy a családi problémákon kívül más nehézségek is akadtak az elmúlt években.

Évtizedekig drogozott

Felcser Máté elmondta, hogy 17 éves kora óta folyamatosan alkohol és drogproblémákkal küzdött. Semmit nem tudott befejezni abból, amit elkezdett, ide tartoztak az új szerzemények is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összefolyt az idő

Egy idő után beszakad a tudatod – mutatta meg magát a Punnany Massif énekese, aki főleg ivott és drogozott. Emiatt folyamatosan ébren volt és dolgozott, de semmit sem tudott befejezni.

Állítólag most már tiszta

Egy koncertsorozat után döntött és leáltt a szerekkel. Elmondta, hogy sok támogatást kap, szakemberhez is jár, fontosnak tartja, hogy építkezzen a hibákból.

Engedd el

Ez is érdekelhet, műtét vár egy rocklegendára

Schuster Lórántra, a P. Mobil legendájára újabb műtét vár a daganatos betegsége miatt, pedig néhány évvel ezelőtt már megküzdött a rákkal, sőt többször műtötték, a fél máját eltávolították, valamint 16 kemoterápiás kezelést is kapott. Erről részletesen is írtunk a BudaPestkörnyéke.hu-n.

Címlapfotó: Sziget Fesztivál videója.