Három hét kórházi „pihenő” után hétfőn végre hazatérhetett a Barátok közt Hoffer Józsija.

Szívműtéten esett át

A BudapestKörnyéke.hu július végén számolt be arról, hogy szívműtétje után két nappal újra kórházba került a Barátok közt sztárja. Körtvélyessy Zsoltot újabb vizsgálatoknak vetették alá. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Visszakerült a kórházba

A 82 esztendős színművész egy két és fél órás beavatkozáson esett át. A szívműtét sikeres volt, ám a Barátok közt egykori sztárja még nem nyugodhatott meg teljesen, ugyanis nem sokkal azután, hogy hazatért, rosszul lett és vissza kellett mennie a kórházba.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Reméli a legjobbakat

Megduzzadt ugyanis a seb, emiatt belázasodott a színművész. Azonnal visszament a kórházba, ahonnan már haza sem engedték. „Remélem a legjobbakat” – ezzel vonult be a kórházba.

Ez volt a betegsége

Az operációra azért volt szükség, mert a színész szívritmuszavarral küzdött: elmondása szerint minden második alkalommal melléütött a szíve, ennek következtében rendszeresen fáradékonyságot és szédülést tapasztalt.

Megijedtek a rokonok

Körtvélyessy Zsolt a körülményekhez képest nyugodt, ám a családtagjaira alaposan ráijesztett. „Sajnos, a szeretteim nagyon aggódnak értem, talán jobban is, mint én önmagamért. Természetesen rendszeresen látogatnak, és reménykednek benne, hogy nemsokára jobban leszek” – mondta bizakodva.

Túl van a nehezén

A Haller utcai kardiológián kezelték őt, és már túl van a nehezén. A Blikk éppen hazaindulása közben érte el a színészt, aki jelenti: köszöni szépen, jól van, végre meggyógyult!

Hiányzott az otthon

„El sem hiszem, hogy eljött ez a nap. A lányom jött értem” – mondta nagy örömmel. „Már nagyon vágytam haza, hiányzott az otthonom. Szerencsére az elmúlt hetek megpróbáltatásai után teljesen rendbe jöttem, nagyon jól érzem magam”.

Újra próbál

A színművész tele van tettvággyal: bár keddre még pihenőt kért, de aztán újra a munka lesz a fókuszban. Elkezdi a próbákat Kecskeméten.

Várja a munkát

„Belevetem magam a munkába! Természetesen könnyített üzemmódban, nem akarom hirtelen túlterhelni magam, de már nagyon várom, mert hiányzott a munkám. Szeptember elsején lesz az első előadásom a Margitszigeti szabadtérin” – zárta. A BudapestKörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Körtvélyessy Zsolt – Forrás: Fotó: MTI/Zih Zsolt