A művész beszélt arról is, hogy bár azt mondták, menjen külföldre, ő még is itthon marad.

Sokat pletykálnak róla

„Eljutott hozzám, miket beszél a hátam mögött több pályatársam és kollégám. Barátaimnak nem nevezném őket, mert már régóta nincsenek barátaim, de sokan közülük nekem köszönhetik, hogy ismert művészek, befutott sztárok lettek” -jelentette ki a Blikknek nyilatkozva Galambos Lajos. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csak egy ember támogatja

„A szemembe persze, egyikük sem mer mondani semmit. Mindössze egy hívott fel közülük és biztosított a támogatásáról, de éppen ezért nem szeretném az ő nevét elárulni, nehogy őt is megtalálják emiatt” – nehezményezte.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kizárólag a családjára kíváncsi

Kitért arra is, hogy mindig nyugodtan és békével a lelkemben szokott készülődni az ünnepekre, s ez most sem lesz másképp. Volt már rosszabb karácsonyom is, mint a mostani és minden bizonnyal lesz még jobb is – fűzte hozzá. Néhány ismerőse meghívta őt az ünnepekre magához, de a mulatós sztár senkire sem kíváncsi, csak a családjára.

Itt fog gyónni

„Huszonnegyedikén elmegyünk templomba, ahogy mindig is szoktunk, az állandó program ilyenkor. Természetesen fogok gyónni is, de nincs több bűnöm, mint amiket általában meg szoktam gyónni. Elárulom, hogy a Mátyás templomba szoktam járni misére is, mert sokkal kevesebben ismernek fel, szinte csak turisták vannak ott. Ott sokkal diszkrétebb, meghittebb a gyónás is. Mert bevallom: mindig van mit meggyónnom…”

Jobb lenne, ha néhányan inkább nem hívnák

„Úgy érzem, a tízmillió szövetségi kapitány országából mára tízmillió jogi szakértő országa is lettünk. Sokan próbálnak tanácsot adni, de már meg sem hallgatom őket. Komolyan mondom, néhány ember azzal segítene a legtöbbet, ha nem keres, nem hív…” – fakadt ki.

Bizonyítani szeretne

Lajcsi megemlítette, többen felvetették neki, hogy menjen külföldre, rengeteg helyen várnák tárt karokkal, ahol boldogan élhetne, de neki eszébe sem jut ilyesmi. Azt hangoztatta, szeretné visszaszerezni azt a megbecsülést és egzisztenciát, ami az elmúlt hét év bizony alaposan megtépázott, s szeretné bebizonyítani, nem volt érdemtelen mindarra, amit a közönségétől kapott.

Tovább küzd

A cikkből az is kiderül, egyáltalán nem nyugodtt bele abba, hogy letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Mint mondta, részéről az ügy egyáltalán nincsen lezárva, s a közönséggel sem szeretné megszakítani a kapcsolatot.

Kap felkéréseket

„Életem a zene és a szórakoztatás. Érkeznek sorra most is a felkérések, némelyikről úgy érzem, mintha együttérző megrendelés lenne, de nem zavar, amit tudok, elvállalom. De már csak annyit, amennyi nem megy a magánéletem rovására. A gyerekeimmel töltött időt semmilyen fellépés nem pótolhatja” – fogalmazott.

Még 14 hónapot biztosan a rácsok mögött kell töltenie

Mint korábban beszámoltunk róla, December 7-én, a másodfok súlyosította a trombitaművész ítéletét. Lopás és egyéb bűnök elkövetésében az elsőfokú ítéletet súlyosbították: Galambos Lajos 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltottak el. Emellett több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt kép: MTI/Lakatos Péter.)