Több autó ütközött szerda délután Zuglóban a Nagy Lajos Király útján. Egy rendőrautó is összetört az egyenruhásokat a mentők vizsgálták meg a helyszínen. Különös, de ez ma már a negyedik baleset a 14. kerületben.

Szirénázó rendőrautó csattant

A hatósági jármű a Nagy Lajos király útja felől sietett a Róna utca felé, amikor a Buzogány utcai jelzőlámpás kereszteződésben egy fiatal férfi Toyota Priusszal a zöld jelzésen kihajtott a Fogarasi útra, éppen a rendőrautó elé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiszakadt a rendőrautó kereke

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Egymásnak csapódó autók

Az Opel a Toyota bal elejének vágódott, majd az ütközés hatására áttért a bal oldalra, ahol előbb egy Suzuki WagonR-nek, majd a mögötte érkező Mazda3-nak csapódott.

A rendőrautó eleje is összetört

Mentők vizsgálták meg

Szerencsére a Suzuki idősebb és a Mazda középkorú férfi sofőrje sem sérült meg, a Prius és a rendőrautó vezetőjét a mentők megvizsgálták, de nem sérültek meg ők sem.

Helyszínelnek a rendőrök

Lezárták a Fogarasit

A baleset miatt a Fogarasi út ezen szakaszát lezárták, csak a BKK járatai hajthattak át, jelenleg már a befelé vezető oldalon rendben haladhat a forgalom. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a többi érintett autó

Ennyire öszetört a Toyota

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK