Továbbra is életveszélyes állapotban van az a tizenéves fiú, aki fejbe lőtte magát egy gumilövedékes pisztollyal Budapesten, 7. kerületi otthonában.

Elsült a pisztoly

A BudapestKörnyéke.hu írt arról, hogy gumilövedékes pisztollyal lőtte fejbe magát egy 16 éves fiú. Tibor az otthonában próbálgatta a fegyvert a barátja társaságában, amikor az elsült. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Életveszélyes állapotban

Metropolnak a fiú édesanyja azt mondta, hogy a  lövedék áttörte fia koponyáját és az agyába fúródott. A fiatal férfit súlyos állapotban vitték kórházba a helyszíni ellátása után, és még mindig életveszélyben van.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Csak játszani akartak

 „Biztosak vagyunk benne, hogy csak játszani akartak. Éppen a kedvenc akciófilmjüket nézték, amikor megtörtént a baj. Éppen teregettem, amikor meghallottam a fegyver hangját, és amikor odanéztem, láttam, hogy a fiam a padlón fekszik” – mondta a lapnak a fiú anyja.

„Magamhoz öleltem”

„Először azt hittem, hogy azonnal meghalt, ezért megszaggattam a ruházatomat, majd magamhoz öleltem. Megnéztem, hogy mennyire súlyos a sérülés, és a kezemmel igyekeztem a sebet befogni, hogy ne vérezzen. A mentőket a vendég fiú értesítette” – tette hozzá.

Nem öngyilkosság

Az édesanya hozzátette, hogy a fiának semmi problémája nem volt az életben, így a szándékos öngyilkossági kísérlet lehetősége fel sem merült a családban. 

Nem tudják, honnan van a pisztoly

Tibor a család állítása szerint nem került rossz társaságba, de azt nem tudják, hogyan szerezte a pisztolyt és a gumitöltetet.

Nyomoz a rendőrség

A rendőrség közölte: a Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. január 3-án 13 óra 16 perc körül egy 7. kerületi lakásban egy tizenéves fiú eddig tisztázatlan körülmények között fejbe lőtte magát egy gumilövedékes pisztollyal.

Öngyilkosság Székesfehérváron

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámoltunk róla, saját szolgálati fegyverével végzett magával a Nemzeti Adó- és Vámhivatal bevetési részlegének egyik munkatársa Székesfehérváron.

Saját fegyverével végzett magával

Úgy tudni, a pénzügyőr törzszászlós szolgálati fegyverrel vetett véget életének munka közben a szervezet Bakony utcai épületének udvarán. A szekesfehervar.hu információi szerint az egyenruhás ügyeletesként dolgozott a szervezetnél, a társszervek információi és különböző bejelentések alapján irányította bevetésekre kollégáit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció