Mérföldkő lehet a gyógyulásban: hamarosan végre újra találkozhat a családjával Molnár Gusztáv. A színészének azonban még egy hónapot várnia kell a tényleges találkozásra, a testvérének ugyanis egy betegség miatt le kellett mondania a látogatást.

Három hónapja az elvonón

Három hónapja vonult be elvonókúrára Molnár Gusztáv, aki az alkohol miatt már olyan rossz állapotba került, hogy félő volt, ha nem vállalkozik a drasztikus kezelésre, veszélybe kerül az élete. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Komolyan vették

A család és a barátok komolyan vették a kialakult helyzetet, így a színész egy, az eddigieknél szigorúbb intézményben kezdhette meg a gyógyulást.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Teljes elzárás

A rehabilitáció első lépéseként a színész teljes elzárásban töltötte az elmúlt három hónapot, sem telefonon, sem személyesen nem érintkezhetett a külvilággal. Még karácsonykor sem kommunikálhatott a családtagjaival. Most azonban úgy tűnik, a gyógyulása mérföldkőhöz érkezett, a teljes elszigeteltségét ugyanis feloldották.

Csoportos családi terápia

„Hívtak az intézményből, hogy mehetünk egy csoportos családi terápiára, és találkozhatok a testvéremmel – mondta a Blikknek Molnár Gusztáv húga, Csilla. – Erre múlt vasárnap került volna sor, de sajnos az egész család covidos lett, így le kellett mondani a találkozót.”

A legfontosabb a gyógyulás

„Rendkívül csalódott voltam, mert szerettem volna végre találkozni a testvéremmel, de erre most újabb egy hónapot kell várnom. Sajnos, telefonon sem adnak tájékoztatást róla, és továbbra sem beszélhetek vele, amire a gyógyulása érdekében van szükség. Annyit azért megkérdeztem telefonon, hogy rendben van-e minden vele, amire csak az volt a válasz, hogy dehogyis, hiszen ha rendben lenne, nem kellene ott lennie” – fűzte hozzá az aggódó testvér.

Biztosan jobban van

Csillát hozzátette: az intézmény közösségi oldalára január végén felkerült fotó tanúsága szerint a testvére jobban van. Guszti hízott, jobban néz ki, mint korábban, és a hírek szerint sportol. A család szerint biztosan jót tesz neki, hogy nem jutnak el hozzá a külvilág hírei.

Hosszú még az út

A gyógyulásig azonban még hosszú az út, a színésznek még minimum egy évet az intézmény falai között kell töltenie, ami után még félévnyi terápia vár rá. Eközben pedig egy újabb nehéz teherrel is meg kell küzdenie, ugyanis a folyamatban van a válópere a feleségével, Fazekas Viviennel.

Még nem bontották fel a házasságát

A Blikk úgy tudja, már két alkalommal is kitűzték a pert, ám a házasságot még nem bontották fel. A legutóbbi tárgyalás azért nem volt sikeres, mert Gusztáv – az ismert okok miatt – nem tudott megjelenni. Esetleg Skype-on tud majd bejelentkezni, és így el tudnak majd válni, ha megengedik a jogszabályok.

Komlón gyógyul

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy Molnár Gusztáv önként vonult be egy rehabilitációs intézetbe Komlón. A színészre szemmel láthatóan felszaladt néhány kiló, amióta bevonult az intézménybe. A teremfoci bajnokságon csapatával közel járt ahhoz, hogy bronzérmet szerezzen. Végül azonban nem állhattak fel a dobogóra. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv. Fotó: RTL.