Korábban elfogatóparancs volt érvényben ellene, végül kiderült: egy szigorú szabályok szerint működő intézményben igyekszik leküzdeni alkoholfüggőségét.

Komlón gyógyul

Molnár Gusztáv önként vonult be egy rehabilitációs intézetbe Komlón. A színészre legalább egyéves kezelés vár. Novemberben még arról számoltunk be, hogy körözi a rendőrség, de hamar lekerült a körözési listáról. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Volt párja kitálalt

A színész korábbi párja, Fazekas Vivien elárulta a nyilvánosságnak, hogy komoly traumákat volt kénytelen átvészelni a színész mellett. Kapcsolatuk a végére elmérgesedettt. Amióta viszont Komlón bevonult az intézménybe Molnár Gusztáv, azóta nem sokat lehetett tudni róla.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Ezek is érdekelhetnek!

Több kép is felkerült róla

A rehabilitációs intézet szombaton több fotót is közzétett egy sporteseményről, amin a Drága örökösök sztárja is részt vett. Mindezekből arra lehet következtetni, hogy a gyógyulás útjára lépett. Aktívan sportol, részt vesz a rehabilitációs intézet programjain, szúrta ki a Bors.

Molnár Gusztáv a hétvégén sportolt

Nőtt a testsúlya

A színészre szemmel láthatóan felszaladt néhány kiló, amióta bevonult az intézménybe. A teremfoci bajnokságon csapatával közel járt ahhoz, hogy bronzérmet szerezzen. Végül azonban nem állhattak fel a dobogóra.

Láthatóan jó volt a hangulat a teremfoci tornán

Egy barátja nyilatkozott a színészről

Molnár Gusztáv ismerőse elárulta, attól félt, hogy Guszti idő előtt ott fogja hagyni ezt az elvonót is. Korábban egy másik intézmény esetén éppen ezt tette. Örömét fejezte ki, hogy mosolyogni látta.

Nem saját maga fizeti a kezelés költségét

A lap informátora szerint két barátja fizeti azt a költséget, amibe az intézményben való tartózkodás kerül. Havonta hatvanezer forintot kellene letenni az asztalra. Ez az összeg tartalmazza a szállást, az étkezést, a programokat és a terápiás foglalkozást is.

Ez történhet most vele

A komlói létesítményben a betegek 9 és 12 hónap közötti időszak alatt tudnak meggyógyulni. A bentlakóknak csoportterápián, munkaterápián, sportterápián és színházterápián kell részt vennie. Ez utóbbi tevékenység minden bizonnyal közel áll Molnár Gusztáv szívéhez. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Gusztáv – Forrás: archív