Május 21-én délután a dunakeszi kutyakiképző központ környékén egy férfi életéért küzdöttek a mentők. A hatalmas jövés-menésről a helyi csoportokban is többen posztoltak, de az csak jóval később derült ki, hogy hiába érkezett a mentő, sőt mentőhelikopter is a helyszínre, a férfit nem tudták megmenteni. 

Mentőhelikopter érkezett

Kedd délután nagy felfordulásra lettek figyelmesek a dunakesziek  Repülőtéri út közelében. A rendőrségi kutyakiképző központ környékére nemcsak mentősök, de egy mentőhelikopter is érkezett. A mentősök sokáig harcoltak a férfi életéért. Az egyik bejegyzés szerint többször megpróbálták újraéleszteni.

Több esetkocsi is érkezett

„Csak azt láttuk, hogy a mentősök több esetkocsival kiérkeznek, aztán jött egy helikopter is. Ha jól tudom, akkor a mentősök nagyon sokáig küzdöttek valakinek az életéért” – mesélte a Borsnak az események egyik szemtanúja.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudták megmenteni

A történtek tragikus fordulatot vettek, a férfi ugyanis életét vesztette. „Letakarták és a mentőhelikopter is elment ezután” – mondta az egyik közelben lakó.

Fejbe lőtte magát

Később kiderült, egy a férfi fegyver segítségével, önkezével vetett véget életének. A helyiek szerint tragikus haláleset mögött szerelmi bánat állhat, ezért lőhette magát fejben az őr.

Megszólalt a rendőrség

A haláleset körülményeit a Váci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja. A hatályos jogszabályok bővebb tájékoztatást nem tesznek lehetővé  – írta Szabóné Berki Bianka, Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője – írta a rendőrség a 24.hu-nak.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: dunakeszi kutyakiképző – Forrás: Google Street View