Szörnyű tragédia történt a Pest megyei Üllőn. Halálra gázoltak egy 77 éves nénit.

Hiába küzdöttek az életéért

Üllő, Ócsai úton közlekedett személygépkocsijával egy 48 éves gyömrői férfi, amikor elütött egy elektromos kerékpárjával közlekedő 77 éves helybéli asszonyt. A kiérkező mentősök a nő életéért hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset bekövetkezésének okát és a körülményeket, közölte honlapján a rendőrség. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pár napja Csemőn történt tragédia

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta egy személyautó közlekedett a Pest vármegyei Csemő községben, a Petőfi Sándor utcában március 1-én este fél 7 körül, amikor elütött egy vele azonos irányban, az út szélén kerékpárját toló férfit. 

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

 A helyszínen életét vesztette

Az 51 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés nyomán, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. A baleset helyszínén teljes útlezárás van érvényben, kerülni a környező utcákban lehet.

Vizsgálják az okokat

A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják a baleset körülményeit – adta hírül akkor a police.hu.

Gázolás Csepelen

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy súlyos baleset történt február végén a csepeli piacnál, ahol egy középkorú nőt gázolt el egy figyelmetlen autós.

Súlyos sérüléseket szenvedett

Az elgázolt nő sérülései súlyosak voltak, egy férfi stabil oldalfekvésbe helyezte, és a helyszínről származó információk szerint vigyázott rá a mentők megérkezéséig. A mentősök a helyszínen folytatták a sérült ellátását.

Nem fért el az autós

A Csepel Info egyik olvasójának elmondása szerint egy, a templom felől érkező teherautó próbált manőverezni, mert nem fért el.

Tolatás közben gázolták el

A hölgy ezt nézte, miközben egy tehergépkocsi, vélhetően a sofőr figyelmetlensége miatt tolatás közben elgázolta.

Gázolás a repülőtéri igazgatóság közelében

Szintén a Budapestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy újabb gázolás történt Budapesten, ezúttal a Ferihegyi repülőtérre vezető útnál. Egy autó eddig ismeretlen körülmények között elütött egy férfit a repülőtéri igazgatóság közelében. 

Harc a gyalogos életéért

A helyszínre azonnal mentőket riasztottak, és megkezdődött a harc az elgázolt gyalogos életéért. A férfit végül kórházba szállították. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik