Újpesten Tűzoltó Skanzen kínál hasznos szórakozást a gyerekeknek, a MOM Parkban az illúzió mesterei varázsolnak. A Benczúr Kertben Nyáry Krisztián és Náray Erika vallanak a szerelemről, a város felett most egri borászok várják a borok kedvelőit.

Tűzoltó Skanzen Újpesten

Európában egyedülálló, az újpesti Tűzoltó Skanzenben bemutatásra kerülnek régi, magyar tűzoltógépjárművek a Katasztrófavédelem Központi Múzeumának látványraktárában az újpesti tűzoltólaktanya udvarán. 

Játszva tanulni

Hoppá! Magyarország 15. legolvasottabb weboldala lett a BudaPestkörnyéke.hu. Az auditált DKT/Gemius mérés szerint pedig a 11. legnépszerűbb hírportál lett az országban. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

 

Nem csak tűzoltóautók

A szabadtéri kiállítótérben azokból a nem emberi erővel működtetett tűzoltó szerekből mutatnak be néhányat, amelyek meghatározó jelentőségűek voltak a Magyar Tűzoltóság fejlődése szempontjából. A tárlat látogatása INGYENES, de előzetes időpont egyeztetés szükséges!

Varázslat, humor, szórakozás

New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az illúzió mesterei! A műsorban szerepel vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal: Hajnóczy Soma a bűvészet kétszeres világbajnoka. Látható lesz a többszörös díjnyertes Zee Zeus, aki óceánjáró luxushajók színpadán lép fel nap mint nap.

Világbajnok bűvészek a színpadon

Az illúzió mesterei

Szerepelni fog a világbajnoki bronzérmes bűvészmester Galambos Fecó, illetve fellép a kézügyesség elképesztő mestere, a többszörös nemzetközi fesztivál díjnyertes bűvésznő, Ding Yang Kínából. És látványos nagyszínpadi illúziókkal készülnek a nemzetköözi tv show-k sztárjai Igor és Ana!

Borítékolható szerelem – Náray Erika és Nyáry Krisztán estje

A Benczúr Kerti Esték és Benczúr Ház Kulturális Központ szervezésében vallomások, levélrészletek és ikonikus dalok a szerelemről. Nyáry Krisztián Írjál és szeressél című könyvében 125, a magyar kultúrtörténet legszebb, legérdekesebb vagy éppen legfelháborítóbb szerelmes levelei és azok keletkezésének történetei kaptak helyet. Ezekből válogatva született meg a Borítékolható szerelem című előadás, amelyben Nyáry Krisztián és Náray Erika híres párok levelezéséből szemezget. Náray Erikát Berdisz Tamás kíséri zongorán.

Borkóstoló Budapest felett – Egri Borműhely a High Note SkyBarban

Az Egri Borműhely kilenc borászata Budapestre jön, hogy egy kötetlen és jó hangulatú borkóstoló keretében az egri bor budapesti rajongóinak is megmutassák boraikat. Az eseménynek az elegáns, belvárosi Aria Hotel tetőterasza, a High Note SkyBar ad otthont.

Látványos tetőteraszon


Egri borászatok kínálatával

A pincészetek 3-3 szuper bort kóstoltatnak az asztaloknál, ahol a borászok személyesen mesélnek a hozott tételekről, két pohár bor között pedig a kilátást csodálva sétálhatunk a tetőteraszon.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook.com/tuzoltoskanzen